Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo! 

Mam taką tyci propozycję dodania na forum opcji "zaczep". Coś podobnego jest na ts'ie, lecz w tym przypadku "zaczep" byłoby bez opcji dodania wiadomości. Na każdym profilu pojawiłby się guziczek z taką możliwością, a użytkownik dostałby powiadomienie, że został właśnie przez kogoś zaczepiony.
Byłaby to opcja dla zabicia nudy, bądź pokazania komuś, że się o nim myśli :P No i urozmaiciłoby to forum.
Można by też podliczać kto ile razy zaczepiał oraz kto ile razy został zaczepiony. Coś w stylu wpisów na sb czy czasu online na forum. Chociaż, moim zdaniem, użytkownicy zrobiliby z tego zawody :P

Nie wiem czy takie coś w jakiś sposób obciąża forum, albo nie jest do zrobienia.. Jeśli tak, to można odrzucić mój pomysł. To tylko luźna propozycja :) 

Czekam na Wasze opinie! 

Pozdrawiam  :cat3:

• Lubię to! 7
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Szczerze jestem za. Urozmaici to jakoś nasze forum czy też pomożesz w opcji szybszego kontaktu.

Myślę, że można pomyśleć :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ciekawy pomysł, na Facebooku była taka funkcja, nie wiem czy jeszcze jest. Jestem za 

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Bardzo ciekawy pomysł i myślę że spodobało by się graczom. Jestem za.

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Pomysł fajny, rozwojowy i chyba niespotykany, ale czy jest sens robić z forum facebooka? Jeśli już, to na pewno bym dodał ograniczenie użyć, bo ludzie by się pewnie tym bawili i dziennie 'miljon' powiadomień. Neutral. :)

• Lubię to! 6
  • Zasłużony
Opublikowano

Też jestem za, pójdźmy w innowacyjność :D

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.