Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: gejmer

Nick admina banującego: McGajmer

Data/Mapa: 06.04.2019

SteamID: STEAM_0:1:156332043

Serwer (mod): MIRAGE/CACHE                               

Opis sytuacji: Wszedlem na serwer z nickiem gejmer (taki gamer z angielskiego tylko po polsku) i dostalem bana za podszywanie sie pod admina. Nie wiem o co chodzi ale dziecko ktore jest adminem na tym serwerze jest chyba chore psychicznie. 

Wycinek z konsoli: brak

Ciężko jest zważać na słowa jak gość mnie kickuje kilkukrotnie bez powodu.

A potem banuje też bez powodu.

Człowieku co to jest za argument XDDD Nie obchodzi mnie czy 10-cio latki cie kojażą czy nie, a poza tym "gejmer" nawet nie znajduje się w twoim jakże świetnym nicku "McGajmer".

• Haha 3
Opublikowano

Powiem tak np. Grają młodszi i mogą nie wiedzieć kto jest adminem na serverze i kojarzą  adminów po nicku i wchodzi gracz o nicku gejmer i może pomyśleć że on jest adminem i może gracz to wykorzystać w różny sposób i wyrzuciłem gracza żeby zmienił nick nie zrobił tego to dałem mu bana na 1h. 

• Haha 3
  • Przykro mi 1
  • Premium
Opublikowano

Dostałeś kicka z powodem nie zastosowałś sie do niego. To admin nałożył bana. I miał racje przy tym. Musisz poczekac :)

Ban  słuszny. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.