Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Witam was.

Od jakiegoś czasu rozważam zakup nowego Smartphona.

Myślę nad Huawei P30 Pro link ----> https://www.otto.de/p/huawei-p30-pro-8-plus-256-gb-smartphone-16-43-cm-6-5-zoll-256-gb-speicherplatz-845800632/?variationId=845800633#variationId=845800633

Tak samo nad Huawei Mate 20 Pro link ----> https://www.otto.de/p/huawei-mate20-pro-smartphone-16-23-cm-6-3-zoll-128-gb-speicherplatz-40-mp-kamera-762492248/?variationId=762492309#variationId=762492309

Co sądzicie o tych telefonach?

Sam P30 Pro podobno jest nowym królem aparatów, na czym nie ukrywam, najbardziej mi zależy.

Co do Mate 20 Pro, podobno nadal jest to świetna maszyna.

Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś inne sugestie, jaki telefon może polecić. Prosiłbym o napisanie komentarza.

Opublikowano

Nie wiem jak zachowują się te smartphony co podałeś, ale polecam ci to cudo -

https://www.otto.de/p/wiko-lenny-5-smartphone-14-5-cm-5-7-zoll-16-gb-speicherplatz-8-mp-kamera-696446331/?variationId=696446376#variationId=696446376

Ten telefon to prawdziwy król, jeżeli ktoś ukradł twój stary telefon. Zalety tego telefonu:

- Jest bardzo tani

- Bardzo wytrzymały nieraz rzuciłem nim w tablice na lekcji i nawet szkło nie pękło

Myślę, że moja opinia będzie bardzo pomocna. Pozdrawiam Here!

• Haha 1
Opublikowano
39 minut temu, badBobas. napisał:

Cudo? No tak, cudo dla gimnazjalisty, który nie patrzy na specyfikację telefonu, aparat 8 mpix, ram 1GB, wyświetlacz IPS, serio? XD

Wracając do tych wyżej wymienionych telefonów, Huawei Mate 20 jest sam w sobie dobry i zaspokoi Twoje potrzeby PS. Nie ma aż takiej wielkiej różnicy pomiędzy Huawei P30 Pro, szkoda przepłacać :>

IPS w tłumie ujdzie, ale 16 ROM'u, który skończy się po wrzuceniu paru apek i fotek to xDDDDDD

Xiaomi lepsze, bierz Mi 9 ;v

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Jeśli zależy Ci na aparacie, to lepszy będzie jakiś kompakt a nie aparat w telefonie.

P30 jest przereklamowana i jest po prostu śmieszną odpowiedzią na galaxy s10 którego i tak niczym nie bije i zgadzam się z @ badBobas.- telefon nie ma nic do zaoferowania czego nie ma mate 20 - może po za pamięcią i wspomnianym aparatem, ale i tak robi super robotę i jest tańszy.

• Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

@ czak @ badBobas. Cena nie gra kompletnie roli. Dla tego na to nawet nie patrzę, chodzi mi o to aby telefon miał najlepszy możliwy apart.

Dlatego pytam, nie znam się na tym za bardzo. P30 pro podobno ma najlepszy na rynku.

Zaś Mate 20 pro też ma świetny, dlatego nie wiem co.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.