Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak kolega wyżej, jeśli ktoś lubi to spoko :) 

Posted

W obu sportach ma się często wysoki poziom adrenaliny,co sprawia że człowiek się nie boi

Posted

Jeżeli za sport ekstremalny i sztuki walki uznać Fame MMA, no to nawet szanuje XD

• Like 1
  • Haha 1
  • Legend
Posted

Sporty ekstremalne, przełamywanie kolejnych granic, trzeba liczyć się z tym, ze można skończyć na wózku, a co gorsza 2 metry pod ziemią - zdecydowanie nie dla mnie, bo wiem z czym się to wiąże.

Sporty Walki, fajnie się ogląda, fajnie się trenuje, nie musisz wychodzić na ring, możesz trenować nawet w domu, można pozbyć się dużo emocji, a i po mordzie można sobie dać jak się kogoś nie lubi - zdecydowanie coś dla mnie.

• Like 3
  • I love it 1
  • VIP
Posted

Ekstremalne sporty.  To jeżdżę na rowerze na DH,  a sporty walki trenuje już kilka lat kickboxing ;) 

• Like 2
  • Legend
Posted

Sportem extremalnym jest pójscie z @ badBobas. do kiosku po kolejną 0.7

Natomiast jeżeli chodzi o sporty walki. Sam kiedyś trenowałem z Linkiewicz stójkę i wiem co to znaczy dostać sromotny wpie**ol

• Haha 1
Posted

Ja to bym sie chcial ponawalac w klatce, super uczucie, tyle ze kontuzja nie pozwala ;c Sporty walki ksztaltuja charakter, co jest bardzo korzystne dla czlowieka

• Like 3
Posted

Sporty ekstremalne nie są dla każdego, więc jeżeli ktoś je uprawia z głową to bardzo dobrze.

Sporty walki to nie tylko siła i "tłuczenie po ryju". Są przydatne w wielu sytuacjach, regularne treningi i dążenie do postawionego przez siebie celu kształtują osobowość.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.