Deserved Awika. Posted March 28, 2019 VIP Donor Woman Deserved Posted March 28, 2019 FAME MMA 3 jest ostatnio bardzo głośnym tematem w mediach, który z edycji na edycję wybija się na szczyty popularności w Naszym kraju. FAME MMA to jedyna taka gala w Polsce, w czasie której walczą ze sobą głównie youtuberzy, ale spotkać można również znanych telewizyjnych celebrytów. 30 marca odbędzie się 3 edycja gali, podczas której w walce wieczoru zmierzą się znani większości, Szymon "Isamu" Kasprzyk oraz Daniel "DeeJayPallaside" Pawlak. W klatce walczyć będą ze sobą także: Dawid "Malczyński" Malczyński VS Amadeusz "Ferrari" Roślik Piotr "Bonus BGC" Witczak VS Szymon "Taxi Złotówa" Wrzesień Filip "Filipek" Marcinek VS Patryk "Ryba" Karaś Adrian "Polak" Polański VS Kasjusz "Don Kasjo" Życiński Krystian "Krycha" Wilczak VS Bartek "Ruby" Brzeziński Krzysztof "Bodychrist" Ciesielski VS Marcin "Mnich Terminator" Wójcik Kamil "Hassi" Hassan VS Maksymilian "Wiewiór" Wiewiórka Elementem odmiennym, ale tym samym szczególnie zachęcającym do oglądania gali, jest walka dwóch kobiet, dokładnie Marty "Linkimaster" Linkiewicz z Moniką "Esmeraldą" Godlewską. Obie panie na konferencjach prasowych nie szczędziły sobie wzajemnie bluzg i wulgaryzmów, przez które doszło prawie do rękoczynów. Poniżej zamieszczam filmik, który jest zapowiedzią walki obu pań. Spoiler A Wy? Będziecie oglądać galę 30 marca? Macie już swoje typy? Podzielcie się nimi w komentarzu. 7
Deserved IMean Posted March 28, 2019 VIP Deserved Posted March 28, 2019 Bede ogladal, ale raczej nie typuje ;p 1
Legend czak Posted March 28, 2019 VIP Donor Legend Posted March 28, 2019 Ogólnie beka z eventu i ilość sprzedanych biletów tylko pokazuje, że nikt nie bierze tego na poważnie - ale KSW już też działa w tym kierunku i chce organizować podobne wydarzenia co też mnie śmieszy nie z miernie. Jedyny plus jaki mogę w tym doszukać, że oglądający to dzieci (bo nie oszukujmy się większość widowni tych "celebrytów" to dzieci), zapragną zażywania sportu i zmienią coś w swym nic niewartym życiu. Typów nie mam i nie będę oglądał, powtórki pewnie zobaczę. 1
Esperanto Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Ja będę oglądał nawet im zapłacę te 20 zł Jak dla mnie jest to bardzo fajna inicjatywa 1
Legend martini Posted March 30, 2019 VIP Donor Legend Posted March 30, 2019 Będzie oglądane, typy mam swoje, ale nie będę ich pisał. Kolega chciał nawet jechać tam, ale terminy nie pasują 1
Guest Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Pierwsze dwie walki moim zdaniem ustawione. Reszta w miarę git.
Legend Karcok Posted March 31, 2019 Sponsor Legend Posted March 31, 2019 @ Ejdrien. Powiedzmy sobie szczerze, nie tylko te 2 pierwsze walki ustawione. Walki Polaka z Kasjo, to ja już nawet nie skomentuje, bo jedyne osoby które powinny skomentować tą walkę, są to osoby widzące w swoich oczach rozpach, wstyd i dolary oczywiście. To co Kasjo powiedział "Generalnie, dla Polaka szacun, a sędziom Ch*j w d*pe" Propsuje takie zachowanie u mnie ma dużego plusa! Jak już tak się rozkręciłem, to może skomentuje jeszcze komedie bonusa. Generalnie do typa nic nie mam, ba nawet mam go głęboko w moim odbycie, bo robi z siebie pajaca jak zawsze i z reguły po prostu tylko i wyłącznie szczeka. Płakanie wielce że go bark boli i kładzenie się na podłogę, parę walk widziałem w swoim życiu i nigdy nie wiedziałem gali, gdzie chłop się kładzie, krzyczy że go boli bark, bierze hajs za 1 runde, bo po co walczyć dalej? Skoro mam już swój hajs? I spitala z ringu...... Koniec końców gala sama w sobie ciekawa, lecz było bardzo dużo niedociągnięć, takich np. jak, zapłaciłem za PPV i co otrzymałem? Pusty Player, na którym nic nie leciało.... Kolega podał mi jakiś lewy stream i co na nim było? Wszystko elegancko w Full HD. No gdzie tu kurfa jest logika ja się pytam........ 3
VIP AxaDaksi^_^ Posted March 31, 2019 VIP Posted March 31, 2019 Ja se kurła PPV kupiłem a gdy chciałem oglądać to kurła czarny ekran był ha tfu uu oscamowali mnie ^^ Miałem to samo co u pana wyżej ! Pusty player ... przez to że zagranicą mieszkam może dlatego ;0 chociaz i tak pisze ze dostepne w kazdym kraju 2
Pyriusz Black Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Wszystkie walki oglądnięte na yt 15 minut po tym jak się zakończyły, jakiś sposób jest xD 1
Legend Karcok Posted March 31, 2019 Sponsor Legend Posted March 31, 2019 @ Pyriusz BlackNiby tak, ale to nie to samo co na żywo. Tym bardziej kiedy się za jakąś usługę płaci, a się jej nie otrzymuję. Ale spokojnie racja jest po mojej stronie, już napisałem odpowiednie roszczenie do PayPala, aby zrobili porządek z tą "Profesjonalną" Organizacją. 2
Pyriusz Black Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 @ Hermän Rein-Führerzgadzam się z Tobą w 100%, lecz nie zawsze jest czas na oglądanie na żywo 1
Esperanto Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 21 godzin temu, AxaDaksi^_^ napisał: Ja se kurła PPV kupiłem a gdy chciałem oglądać to kurła czarny ekran był ha tfu uu oscamowali mnie ^^ Miałem to samo co u pana wyżej ! Pusty player ... przez to że zagranicą mieszkam może dlatego ;0 chociaz i tak pisze ze dostepne w kazdym kraju To ja miałem lepiej kur .... wykupiłem 2 godziny przed galą na Mailu potwierdzenie było o wykupieniu PPV a u nich na stronie że nie mam licencji i do teraz nie mam 2
Recommended Posts