Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: mówiła że ma 16

Nick admina banującego: Robgod czy jakoś tak

Data/Mapa: Mirage 24.03.2019 18:35

SteamID: STEAM_0:0:490832821 

Serwer (mod): Only Mirage                                

Opis sytuacji: Grałem sobie normalnie na nowym koncie robiłem se tam po 20/30 killi i z automatu po jakims czasie dostalem bana, mysle ze admin nawet nie patrzyl jak gram tylko odrazu po zobaczeniu na koncie non prime banuje :)

Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Posted

10:15 dziwnie nagle patrzy na te boxy

10:20 skan przez smoke

12:08 nie wie o gosciu na szorcie a oddaje strzal tak jakby w niego?

17:47 tak jak by wiedzial ze mu juz wychyla

21:50 chodzi sobie w lewo prawo gosciu podchodzi i staje w miejsu

22:05 to samo

26:50 ja tez gram awp a po strzale mi sie nigdy celownik tak nie trzesie.

26:58 prefire

27:24 dziwne te bh

29:56? nie wiem na moim demku wyglada jak by plecami tego fraga strzeli

31:11 gosciu wychylic nie zdazyl

31:30 dla mnie zachowanie takie jak by wiedzial caly czas o gosciu na fireach, jego sa na bsie a nie wejdzie do conecta sprawdzic shorta ani nic, nienaturalne zachowanie wedlug mnie

31:47 ja w takie timingi nie wierze

31:54 slyszal przeciez go a dalej w szorta w celowany, wiele sytuacji w tym demku jest takich, ze slyszy przeciwnika gdzies ale nie wceluje sie tam a w innej rundzie slyszy wszystko..

33:56 aimlock i rzucenie granatu zeby wykurzyc dana osobe

35:20 ja nie wiem jak on robi tego bh xD raz skacze praktycznie w miejscu potem leci normlanie bez zadnych stref

35:50 to samo.

Dla mnie gosciu jest dziwny czasem strzela za szybko innym razem wgl widzi goscia i nie reaguje, raz robi bh bez zadnych stref ani nic potem skacze w miejscu praktycznie.. Jeszcze @ Egzorcysta coś wspominal ze moze rozpisze demko na tego pana.

• Like 1
  • I love it 1
Posted (edited)

ja będę mógł demko ewentualnie rozpisać jutro, dziś już nie mam jak niestety, w godzinach około 15/16

Edited by Egzorcysta
powiadomienie o której godzinie będzie możliwość rozpisania demka, interpunkcja
  • Sad 1
Posted

Oglądając demko mapy sprzed bana stwierdzam, że gracz miał szczęśliwy dzień nie wyróżnia się on jakimś niesamowitym refleksem bądź movmentem. Można za to się przyczepić że gracz często stawał w miejscu na parę sekund i nie wykonywał celów mapy, często stał przy respie nie wychylał się dalej. 

• Haha 1
  • VIP
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.