Adam0 Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 (edited) Wymagania:- STEAM z grą CS 1.6 - Podanie mogą składać osoby, które ukończyły 16 lat - Obowiązkowe przejście mutacji - Mile widziane doświadczenie - Obowiązkowa składka, która zostanie przeznaczona na reklamy - Spędzone 15 godzin na serwerze Wzór:- Nick, na którym grasz: Adam0- Link do Twojego GT (gametracker): Link- Znajomość AMX (1/10): 7 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera.- Ile masz lat: 27- Steam ID: /dodam po pracy/- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu?: nie- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł): tak- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania): W ostatnich dniach gdy grałem w godzinach popołudniowych był problem aby znaleźć aktywnego administratora a na serwerze panował delikatnie mówiąc brak kultury - wyzywające się przez mikrofon piszczące dzieci a do tego dziesiątki wulgarnych komentarzy ze strony starszych graczy nie rozumiejących, że jest opcja zmutowania komendą czy z menu samej gry... Jeśli będzie możliwość chętnie wesprę zespół, mam doświadczenie - od jakiś 2-3 lat jestem również administratorem na innym serwerze i potrafię się zachować ;) Nie daje się wyprowadzić z równowagi i staram się obiektywnie podchodzić do sprawy. Jest to jeden z dwóch serwerów na których gram więc mogę poświęcić czas gdyby była potrzebna pomoc. Pozdrawiam. edit: sry, że się tu tłumaczę ale co do admina chodzi o serwer, który również wcześniej był w sieci how2kill zanim się przekształciła w chwili obecnej gra na nim coraz mniej ludzi i jest już praktycznie pusty a admina mam opłaconego do końca miesiąca dalej się nie będę udzielał ponieważ szukam aktywnego serwera... Na tym gram dość długo tylko ostatnio miałem ciągłe delegacje i nie miałem możliwości wchodzić, teraz już praca na miejscu do 16 więc mam czas. GT będzie na bieżąco poprawiane ;) wczoraj kilka godzin wpadło i awans z 60 na 49 (nie wiem co ile się odświeża) oczywiście w chwili obecnej jeśli tyle osób jest na nie to nie nalegam, poczekamy :p Edited March 22, 2019 by Adam0 uzasadnienie
Zefr Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 jestem na nie ogromny minus, to twoje GT i znajomosc na serwerze, pokaz, ze ci zalezy i nadrob GT, wiem, ze potrafisz :D +steam +amx +wiek -Gt powodzenia nastepnym razem :P
Legend Karcok Posted March 21, 2019 Sponsor Legend Posted March 21, 2019 - Słaba aktywność - Rejestracja 4 godziny temu - "od jakiś 2-3 lat jestem również administratorem na innym serwerze" To jakiś żart? Po tym ostatni punkcie, mogę ci śmiało dać NIE! P.S Wiek nie zawsze idzie w parze z zachowaniem, dlatego też nie klasyfikuję go jako plus. Wybacz. 1
Patusienka Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 +wiek +steam -Rejestracja na forum -Admin na innym serwerze No nie wiem,raczej jestem na nie ,ale może...
> KileR < Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Jestem na NIE -Gt -admin na innym serwerze -konto pod podanie +wiek +skladka
szoki to marka Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Na Nie - GT - Admin na innym serwie (Chłopie to Cię z miejsca skreśla) + Wiek + Steam 1
Legend Gosia ?! Posted March 22, 2019 VIP Donor Legend Posted March 22, 2019 Jeśli adminujesz na innej sieci, to nie ma szans byś dostał admina na jakimś serwerze. Musisz się zdecydować. Podanie odrzucam. 2
Legend Gosia ?! Posted March 22, 2019 VIP Donor Legend Posted March 22, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts