Pysar Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Twój nick: //////////////////////////// Nick admina banującego: smiley Data/Mapa: 16/03/2019 SteamID: STEAM_0:1:156332043 Serwer (mod): Mirage/Cache Opis sytuacji: Poraz kolejny dostaje perma za granie bez cheatów... Chyba chodzi o sytuację w jungli. Zabiłem 2 osoby wchodzące do jungli od strony ct, sprawdziłem kąt po prawej, zabiłem kolejną osobę stojącą w tym koncie, wychyliłem się na kuchnie, zabiłem kolejną osobę i pod koniec wskoczyłem na okno i zabiłem ostatniego z undera. Nie widze nic nadzwyczajnego w tej sytuacji ale admin postanowił mnie zbanować. Wycinek z konsoli: brak @Edit: Po tej rundzie dla beczki napisałem sobie coś w stylu: ez fragsy działają. Trzeba mieć 2iq jak się sugeruje takim czyś no ale ok :) 1
AVE GraBeK Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Związku z brakiem reakcji admina banującego na odwołanie w czasie do 24h, dostajesz unbana, a admin banujący poniesie konsekwencje. @ Dudnes @ sad. 2 1
AVE GraBeK Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts