Sebu3 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Nick: Sebu Imię: Sebastian Wiek: 17at Staż na serwerze: Miesiąc +72h na serwerze DD2 ;) Doświadczenie: Jest :P Znajomość AMX [0/8]: 6. Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak. Dlaczego Ty?: Jestem wesoły, zawsze oferuję pomoc, pomagam, chcę na serwer wprowadzić dużo humoru, a zarazem wyprowadzić cziterów za rączkę :D. Proszę nie pisać, że miałem szanse, owszem miałem, zmarnowałem jej ale przemyślałem wszystko. Druga szanse spokojnie dostane, brakuje mi tylko Waszego poparcia, nieskładam tego podania dla swojej rangi/szpanu, składam je dla porządku serwera, gram często a admini niezawsze dają radę, każdy admin ma życie prywatne, ja natomiast dobrze się uczę i wystarczy mi zrobić zadanie pouczyć się 30min i mam wolny dzień. Za niedługo Ladder 1v1 AWP, muszę powrócić do formy, będę napewno aktywny na serwerze DD2 katujemy. :) Kontakt: Steam / gg / skype / forum STEAM: Mam, Sebu. Akceptujesz regulamin admina?: Jak najbardziej. Akceptujesz regulamin serwera?: Jak najbardziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Dam Ci tak. +steam +wiek +doświadczenie +staż Powinieneś ogarnąć, na pewno przemyślałeś swoje błędy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patka Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 No też Ci dam TAK, powody wyżej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 14, 2015 Owner Share Posted January 14, 2015 Również jestem na tak :) przyda się pomocna dłoń na dd2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 14, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 14, 2015 W sumie czemu nie. Więcej ludzi do banowania czitów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted January 14, 2015 Donor Deserved Share Posted January 14, 2015 Jak widać udało Ci się zdobyć poparcie graczy i osób z wyższą rangą. Wydaje mi się, że moje to skutkować pozytywnym rozpatrzeniem podania. Osobiście uważam, że jeśli zostaniesz przyjęty administratorzy będą mieli więcej luzu. Co do L1v1 awp, nie wiem czy wiesz ale 1.6 w tym temacie już dawno leży. Tym bardziej gra na DD2 nie podciąga skilla. Powodzenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
co co ty ;D Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Jestem na tak ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Należy się dla Ciebie druga szansa. Zostałeś zdegradowany ale jak to napisałeś przemyślałeś , widzę że pomagasz ludziom nie tylko na serwie ale także na forum.Ode mnie masz TAK ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Każdy może mieć gorszy okres grunt to zrozumiec i się poprawić.Dajmy mu szansę przyda się pomoc.TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 14, 2015 Owner Share Posted January 14, 2015 Pisałem z nim sporo i widać poprawę. Mam nadzieje, że teraz tego nie zmarnujesz. Podanie przyjęte Wyślij mi na PW: SID: Hasło: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 14, 2015 Owner Share Posted January 14, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts