Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:TajskiBoxDziwkiIkoks.

Nick admina banującego:Robgod czy jakoś tak 

Data/Mapa: mirage 22;19 jakoś 

SteamID:STEAM_1:0:8533295

Serwer (mod):       ██ Katujemy.eu | Only Mirage • 128TR • [...                        

Opis sytuacji: Ban poleciał po tym jak gościu z kuchni na winklu przeładowywał ja to usłyszałem to się wcelowałem :) a wcześniej o ile się nie mylę kroki słyszałem, Admin najwidoczniej gra na głośnikach skoro po tak oczywistej akcji daje bana naprawdę, widać pierwszy raz admina chyba posiada na takich serwerowniach. Proszę o rozpisanie mi demka gdzie miałem podejrzane akcje ( to że ktoś dobrze gra i dobrze mu idzie z awp to nie oznacza że cheater a w szczególności że najprawdopodobnie dałeś bana po tym jak tego gościa z kuchni zabiłem heh śmieszne. 

Wycinek z konsoli: Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>RobGoD</u></b><br />Powód: <b><u>WH</u></b>.
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>RobGoD</u></b><br />Powód: <b><u>WH</u></b>.

• Haha 1
Posted

1:55 za szybki strzał

2:05 aimlock

2:10 no powiedzmy fart?

3:20 celownik mu sie zatrzymal na gosciu

3:43 ciagnie celownikiem po gosciu na a

3:48 bardzo bardzo szybki strzal

4:02 znowu bardzo szybki strzal

4:50 gosciu wychylic nie zdazyl i glowa

7:01 ciagnie celownikiem za nim i one tap

7:40 znowu bardzo szybki strzal

14:05 aimlock

15:50 okej slyszal strzaly ale cetek mogl przejsc w lewo czy w prawo na lawke a on wychodzi wcelowany nie sprwadzajac w sumie zadnej pozycji.

22:20 okej slyszał przeladowanie ale nie w kuchni tylko na smietniku. jak dla mnie i tak podejrzane ze wychodzi tak wcelowany.

Ban z mojej strony polecial za mase za szybkich strzalow tam jeszcze 21:20 bodajze jest dosc szybki strzalow oraz ogolnie patrzac na movmnet jest dosc slaby.

Jak dla mnie mogl grac na jakims legitbocie czy czyms takim.

• Like 1
  • VIP
Posted

Ban za nic? ślepy by te wh zobaczył. Pewne wh ale ten aimlock to albo słabo skonfigurowany lub po prostu takie strzały.

Brak UB! 

WH

@ EXTREMAAAAA jak zajmujesz się prośbą to wyjaśnij ją do końca ;3

• Like 1
  • Haha 1
  • Wrr 1
  • VIP
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Posted

No, oglądałem akcje od 14:00 do bana i prawdę mówiąc, ja bym go zostawił.

Idąc na pozycji wychylasz w miejscach, gdzie ciężej lub niemożliwym jest przeskanowanie, wychylasz w sposób nienaturalny, jakbyś chciał obejść gracza i oddać strzał pierwszy, gdzie jego jasnych śladów bycia w tym miejscu nie ma. Strzały oddane zanim przeciwnik na dobre wychyli, a w momentach 2v1 / 3v1 jesteś mierny.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.