Tajski Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Twój nick:TajskiBoxDziwkiIkoks. Nick admina banującego:Robgod czy jakoś tak Data/Mapa: mirage 22;19 jakoś SteamID:STEAM_1:0:8533295 Serwer (mod): ██ Katujemy.eu | Only Mirage • 128TR • [... Opis sytuacji: Ban poleciał po tym jak gościu z kuchni na winklu przeładowywał ja to usłyszałem to się wcelowałem :) a wcześniej o ile się nie mylę kroki słyszałem, Admin najwidoczniej gra na głośnikach skoro po tak oczywistej akcji daje bana naprawdę, widać pierwszy raz admina chyba posiada na takich serwerowniach. Proszę o rozpisanie mi demka gdzie miałem podejrzane akcje ( to że ktoś dobrze gra i dobrze mu idzie z awp to nie oznacza że cheater a w szczególności że najprawdopodobnie dałeś bana po tym jak tego gościa z kuchni zabiłem heh śmieszne. Wycinek z konsoli: Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>RobGoD</u></b><br />Powód: <b><u>WH</u></b>. Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>RobGoD</u></b><br />Powód: <b><u>WH</u></b>. 1
EXTREMAAAAA Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Hamuj konie, kowboju i panuj nad słownictwem. @ RobGoD wiesz, co masz zrobić. 1 1 2
RobGoD Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 1:55 za szybki strzał 2:05 aimlock 2:10 no powiedzmy fart? 3:20 celownik mu sie zatrzymal na gosciu 3:43 ciagnie celownikiem po gosciu na a 3:48 bardzo bardzo szybki strzal 4:02 znowu bardzo szybki strzal 4:50 gosciu wychylic nie zdazyl i glowa 7:01 ciagnie celownikiem za nim i one tap 7:40 znowu bardzo szybki strzal 14:05 aimlock 15:50 okej slyszal strzaly ale cetek mogl przejsc w lewo czy w prawo na lawke a on wychodzi wcelowany nie sprwadzajac w sumie zadnej pozycji. 22:20 okej slyszał przeladowanie ale nie w kuchni tylko na smietniku. jak dla mnie i tak podejrzane ze wychodzi tak wcelowany. Ban z mojej strony polecial za mase za szybkich strzalow tam jeszcze 21:20 bodajze jest dosc szybki strzalow oraz ogolnie patrzac na movmnet jest dosc slaby. Jak dla mnie mogl grac na jakims legitbocie czy czyms takim. 1
VIP MenT0S- Posted March 14, 2019 VIP Posted March 14, 2019 Ban za nic? ślepy by te wh zobaczył. Pewne wh ale ten aimlock to albo słabo skonfigurowany lub po prostu takie strzały. Brak UB! WH @ EXTREMAAAAA jak zajmujesz się prośbą to wyjaśnij ją do końca ;3 1 1 1
VIP MenT0S- Posted March 14, 2019 VIP Posted March 14, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
EXTREMAAAAA Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 No, oglądałem akcje od 14:00 do bana i prawdę mówiąc, ja bym go zostawił. Idąc na pozycji wychylasz w miejscach, gdzie ciężej lub niemożliwym jest przeskanowanie, wychylasz w sposób nienaturalny, jakbyś chciał obejść gracza i oddać strzał pierwszy, gdzie jego jasnych śladów bycia w tym miejscu nie ma. Strzały oddane zanim przeciwnik na dobre wychyli, a w momentach 2v1 / 3v1 jesteś mierny. 1
Recommended Posts