DOPE KAT Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Obecny nick: DOPE_KAT Nowy nick: DOPE Powód zmiany: zakładając konto na GameTrackerze gdy wciskałem swój nick nie mogłem z jakiegoś nadprzyrodzonego powodu go wpisać i zatwierdzić, pomyślałem że ktoś już miał podobny pomysł i nie zdążyłem to dodałem _KAT <--- bo w sumie katuje XD i założyłem konto wreście na tym ale znowu mail nie doszedł, i tak odpuściłem ogarniania sprawy próśb o adma ale przyszedł pozytywny gość i mi wytłumaczył :D @ IMean Dzięki byku ! także może to przekona resztę byczków do mojej Autentyczności. Pozdrawiam Reklamy: Pierwszy raz.
Owner Dudnes Posted March 12, 2019 Owner Posted March 12, 2019 Ta nazwa użytkownika jest już używana przez innego użytkownika. 1
Legend Karcok Posted March 27, 2019 Sponsor Legend Posted March 27, 2019 Brak zainteresowanie ze strony użytkownika. Zamykam.
Legend Karcok Posted March 27, 2019 Sponsor Legend Posted March 27, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts