Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: FALCON

Nick admina banującego: McGajmer

Data/Mapa: Mirage

SteamID: STEAM_0:1:78798923

Serwer (mod):    Mirage/Cache                          

Opis sytuacji: Zostałem zbanowany za tak zwaną reklame. Po prostu podałem nie swiadomie (chodzi mi o to ze nie swiadomie niby zareklamowałem team speak) ip Team Speaka. Podałem go poniewaz admin zmutował cały team (było nas 5-4 w teamie), gadalismy po prostu nikomu nie przeszkadzalismy, wszyscy sie smiali. Admin bez ostrzezenia zmutował cały team na 30 minut i po 15 minutach grania wyszedł z serwera (opuścil serwer). Bylismy troche zazenowani i podałem po prostu szybko ip team speaka tylko dla tych graczy u mnie w druzynie. Po chwili wbił admin i zostalem permametnie zbanowany.

Nie chcialem reklamowac team speaka a nawet to w regulaminie nie pisze ,,ZAKAZ REKLAMOWANIA TEAM SPEAKA" wybralem pierwszy lepszy zeby pogadac.

Bardzo lubie ten serwer i chce jeszcze na nim grac, jak jakis gracz nie zna komendy to mu pomagam, wiekszosc graczy mnie zna i lubi :P

Prosze o unbana bo naprawde bardzo lubiłem ten serwer.

To tez dziwne ze admin wszystkich mutuje a potem banuje przez to ze ktos podal team speak bo nie da sie komunikowac.

Wycinek z konsoli: (ban za reklame)

• Premium
Opublikowano

Ban jest słuszny,  jest Zakaz reklamowania,  mogłeś wejść na nasze forum wziąć sobie naszego Ts3 i podać na czacie.  @ Dudnes@ sad. zostawiam ostateczną decyzje dla was. Czy może skracamy bana czy zostawimy perma. 

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, ESL napisał:

Wiem ze wszelkie reklamowanie jest zabronione, ale ja nie chcialem reklamowac zadnego team speaka. Typek na czacie napisal na jakim ts siedze (WSZYSCY W DRUZYNIE MIELI MUTA NA 30 MINUT KOMPLETNE ZERO KOMUNIKACJI) i po prostu podałem, nie chcialem nic reklamowac.

Po prsotu podałem IP, nie napisałem czegos w stylu ,, ZAPRASZAM NA TEAMSPEAK '' 

Edytowane przez Falcon
Nie dopisalem faktu :)
Opublikowano

Ja uważam ze Falcon powinien dostać drugą szanse każdy wie ze popełnił błąd, ale jak by nie patrzeć każdy człowiek popełnia błędy i z mojej strony powinien dostać ostrzeżenie ponieważ on ma racje z tym ze każdy miał muta, Falcon tez przepraszał za wysłanie tego ts dlatego z mojej strony powinno być UB i druga szansa. Pozdrawiam

• Właściciel
Opublikowano

Pisaliśmy na PW i zostało wyjaśnione, że nie zrobiłeś tego celowo. Bana skróciłbym do 24h, ale minęło już xx więc po prostu bana całkowicie zdejmuje.

Następnym razem uważaj! 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.