Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: [.:Snoppy:.]

Nick Admina: *IREK*BESTIA*CZARNY*

Steam ID/IP: STEAM_0 : 0 : 1190117046

Czas zdarzenia/data: 12.01.2015 - 17:12:22

Serwer (Mod): Katujemy.eu [COD 301LVL | VIP | UNIKAT] (de_dust2)

Opis sytuacji: Dobre staty + rozwalenie całego teamu przeciwnego = ban niestety ://

Link do bana w amxbans: http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=13193

Link do SS'ów:
I tutaj mam problem ponieważ nie moge zlaleźć ssow. Chyba nie zostaly one zapisane.  Jestem coś około 5 w ranku i mam 3 premium + 1 megapremium. Czasami kupuje tez vipa. :) Juz nie raz dostalem nieslusznego bana. Nie opłacało by mi sie grac na ON ponieważ zbyt wiele bym stracil. ;d Wiele osob moze potwierdzic ze zawsze jestem czysty.  Licze na UB.

Opublikowano

Czekam 24h za wrzuceniem ss'ów. Nie wierze w bajki że się one nie zapisują :) Nie obchodzi nas to który jesteś w ranku i ile premek kupiłeś.

Admin miał Cię prawo sprawdzić i to zrobił. Brak ss = brak ub. Poszukaj dokładnie ;)

Opublikowano

No to niestety nie za ciekawa jest moja sytacja z racji że zależy mi na grze na tym serwie :) No ale trudno. Mam jeszcze jedną prośbę mógłbyś mi powiedzieć gdzie mogą znajdować się screeny? Bo ja juz nie mam pomysłu..

Opublikowano

Wchodzisz w cstrike na ns i szukasz ssow jak cos one beda pod nazwa np de_dust20001 i tak dalej :)

Jesli masz steam to wchodzis tak steam/steamapps/common/Half-Life/cstrike i tam powinny byc ssy :)

Opublikowano

W wyszukiwarkę windows wpisz nazwę mapy na której zostały Ci zrobione ss'y. Będą one tam na 100%

Opublikowano

Brak ss = brak ub, zapewne latałeś odpalony a teraz próbujesz nam wp...ić jakiś kit ;)

• Zasłużony
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: @Close

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.