Sebu3 Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Imię : SebastianWiek : 17 latStaż na forum : Więcej niż wymagane. Doświadczenie: Małe, ale dam rady. Dlaczego ty? : Spełniam wymagania. Mój cel to iść na studia graficzne, więc się podszkolę. Będę robił systematycznie zlecenia od graczy.Twoje prace : Od wczoraj wieczora niemiałem zbyt wiele czasu.. Wstalem o 5:30 i je zrobiłem. - własno ręcznie - Tylko napis - w tle napisu znajduje się las - wzięłem 2 zdjęcia i złączyłem :) - zdjęcie z tapeciarni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Zlecenia dla Grafika leżą już dość długo zakurzone, widać że zależy ci na tej posadzie. Ze względu na małą aktywność Grafika na forum, masz ode mnie duże TAK. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Ja bym dał szansę. Jest szansa na ciągły rozwój, widać zaangażowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Daje tak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Na tak jak rydzyk :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Sorry ale prace jak na grafika (nawet sieci cs) są bardzo słabe. W większościach jest dodany sam napis... Przecież nawet nie mając rangi grafika możesz robić prace dla naszych użytkowników trochę podszkalając swoje umiejętności. Chyba wiadome jest, że ranga "grafik" jest dla osób których prace reprezentują jakiś poziom, a nie dla ludzi którzy od niespełna 24h zajmują się grafiką :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 12, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 12, 2015 Sorry ale prace jak na grafika (nawet sieci cs) są bardzo słabe. W większościach jest dodany sam napis... Przecież nawet nie mając rangi grafika możesz robić prace dla naszych użytkowników trochę podszkalając swoje umiejętności. Chyba wiadome jest, że ranga "grafik" jest dla osób których prace reprezentują jakiś poziom, a nie dla ludzi którzy od niespełna 24h zajmują się grafiką :> Dosłownie wyjąłeś mi to z ust. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Zlecenia dla Grafika leżą już dość długo zakurzone, widać że zależy ci na tej posadzie. Ze względu na małą aktywność Grafika na forum, masz ode mnie duże TAK. :) Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Praca 1 - Co tutaj jest zrobione? Tło z google, napis ze zwykłym podświetleniem i przejechanie pędzlem? Praca 2 - Zwykły napis nałożone na bg z tapeciarni, oraz nadane łagodne światło i tyle. Praca 3 - Bez komentarza Praca 4 - Również bez komentarza Praca 5 - Taka sama jak praca 2. W dziale zleceń graficznych sam prosisz o wykonanie logotypu, avataru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts