Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Sebu3

Grafik

Recommended Posts

Imię : Sebastian
Staż na forum : Więcej niż wymagane.

Doświadczenie: Małe, ale dam rady.

Dlaczego ty? : Spełniam wymagania. Mój cel to iść na studia graficzne, więc się podszkolę. Będę robił systematycznie zlecenia od graczy.
Twoje prace : Od wczoraj wieczora niemiałem zbyt wiele czasu.. Wstalem o 5:30 i je zrobiłem.

wvs45j.jpg - własno ręcznie

ehx2ja.jpg - Tylko napis

2mxoqix.jpg - w tle napisu znajduje się las

2z4zf34.jpg - wzięłem 2 zdjęcia i złączyłem :)

313g18w.jpg - zdjęcie z tapeciarni 

Zlecenia dla Grafika leżą już dość długo zakurzone, widać że zależy ci na tej posadzie. Ze względu na małą aktywność Grafika na forum, masz ode mnie duże TAK. :) 

Sorry ale prace jak na grafika (nawet sieci cs) są bardzo słabe. W większościach jest dodany sam napis... Przecież nawet nie mając rangi grafika możesz robić prace dla naszych użytkowników trochę podszkalając swoje umiejętności. Chyba wiadome jest, że ranga "grafik" jest dla osób których prace reprezentują jakiś poziom, a nie dla ludzi którzy od niespełna 24h zajmują się grafiką :>

• Deserved

Sorry ale prace jak na grafika (nawet sieci cs) są bardzo słabe. W większościach jest dodany sam napis... Przecież nawet nie mając rangi grafika możesz robić prace dla naszych użytkowników trochę podszkalając swoje umiejętności. Chyba wiadome jest, że ranga "grafik" jest dla osób których prace reprezentują jakiś poziom, a nie dla ludzi którzy od niespełna 24h zajmują się grafiką :>

Dosłownie wyjąłeś mi to z ust. 

Zlecenia dla Grafika leżą już dość długo zakurzone, widać że zależy ci na tej posadzie. Ze względu na małą aktywność Grafika na forum, masz ode mnie duże TAK. :)

Tak.

Praca 1 - Co tutaj jest zrobione? Tło z google, napis ze zwykłym podświetleniem i przejechanie pędzlem?

Praca 2 - Zwykły napis nałożone na bg z tapeciarni, oraz nadane łagodne światło i tyle.

Praca 3 - Bez komentarza

Praca 4 - Również bez komentarza

Praca 5 - Taka sama jak praca 2.

W dziale zleceń graficznych sam prosisz o wykonanie logotypu, avataru... 

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.