Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na ten moment mój wyglada identycznie xD go astralis jutro o 19 obejrzeć meczyk i diamencik łatfo

Opublikowano

Na ence nie ma żadnej presji. Imo mogą powalczyć przez swój "inny" playstyle od topowych teamów. Navi gra hmm bardziej standardowego cs'a, Astralis leci swoim własnym standardem, który będzie łatwo kontrować Ence przez ich wychodzenie na heady ;D

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Ja również Diamencik, uważam i tak że jest to średnio przemyślane, mam tu na myśli, zdobywanie diamentowego trofeum z tego majora.

Bo prawda jest taka, że przy lekkiej przewadze punktów na początku, oraz oczywiście wybranie Astralis aż do końca, każdy mógł sobie zagwarantować Diamentowe trofeum.

We wcześniejszych majorach, trzeba było się naprawdę postarać i mieć masę szczęścia, aby otrzymać złoto.

• Legenda
Opublikowano
56 minut temu, Karcok napisał:

We wcześniejszych majorach, trzeba było się naprawdę postarać i mieć masę szczęścia, aby otrzymać złoto.

Jaką masę szczęścia? Wystarczyło śledzić formę drużyn i złoto samo wpadało, jak się wiedziało na co stawiać. Sam zobacz :default_biggrin:

image.png

• Legenda
Opublikowano

@ Lizus aka martini Londynem to się możesz chwalić XD

Też mam londyn, ty miałeś 16% najlepszych na świecie, ja 12%, pomijam że @ ligos2 miał 99pkt i miał 1% XD

Do czego zmierzam, wiemy na pewno że ponad 16% graczy dostało złoto, więc jest to w uj i jeszcze trochę, chyba nawet największa liczba.

Z bostonu masz 69pkt i jest to 8% najlepszych i pomimo tego, nadal nie masz złota.

Kraków jak ktoś ma złoto to chyba jest bogiem, ty masz 45pkt i 8%, ledwo masz brąz, ludzie co zdobyli złoto klasyfikują się w 0.5%

Osobiście posiadam np. też Złoto z Koloni 2016, 1% najlepszych i tylko tyle procent graczy je zdobyło.

Więc mi tu nie gadaj że złoto to wystarczy obstawić i masz XD Bo to tak samo na majorach niespodzianki, nie raz trzeba gwiazdorzyć przy obstawianiu i liczyć że coś wpadnie.

• Legenda
Opublikowano
5 minut temu, Karcok napisał:

@ Lizus aka martini Londynem to się możesz chwalić XD

Też mam londyn, ty miałeś 16% najlepszych na świecie, ja 12%, pomijam że @ ligos2 miał 99pkt i miał 1% XD

Do czego zmierzam, wiemy na pewno że ponad 16% graczy dostało złoto, więc jest to w uj i jeszcze trochę, chyba nawet największa liczba.

Z bostonu masz 69pkt i jest to 8% najlepszych i pomimo tego, nadal nie masz złota.

Kraków jak ktoś ma złoto to chyba jest bogiem, ty masz 45pkt i 8%, ledwo masz brąz, ludzie co zdobyli złoto klasyfikują się w 0.5%

Osobiście posiadam np. też Złoto z Koloni 2016, 1% najlepszych i tylko tyle procent graczy je zdobyło.

Więc mi tu nie gadaj że złoto to wystarczy obstawić i masz XD Bo to tak samo na majorach niespodzianki, nie raz trzeba gwiazdorzyć przy obstawianiu i liczyć że coś wpadnie.

Nie mówię, że nie, bo przecież sam widziałeś jak zaskoczyło ENCE z Team Liquid, czasami warto ryzykować, ale nie zawsze 

• 3 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.