Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Olsza nigdy nie spi kurrrrrr

Nick admina banującego:Durus

Data/Mapa:01.03.2019 17:25

IP/SteamID:155.133.75.249

Serwer (mod):  CS1.6 JACKPOT CSGO MOD                   

Opis sytuacji:Gram sobie na waszej sieci juz ponad 4/5 miesiecy wszystko bylo okej.Pare razy dostawalem bana z roznych przyczyn ale raczej chodzi tu o permy bylo ich kilka mialem wrzucic ssy na strone i to robilem.Problem zaczal sie dzisiaj jak dowiedzialem sie ze mam jakies 2 inne aktywne bany.Bardzo mnie to zszokowalo poniewaz nie dostalem zadnych ssow z data tych banow a jesli mam bana to nie powinienem wejsc na serwer. Ja nie rozumiem jednej sytuacji przez 3 miesiace nie wiedzialem o 2 aktywnych banach i wg mnie to nie jest moja wina tylko admina ktory banowal poniewaz podobno tresc byla wrzuc "ssy" ktorych oczywiscie u mnie w plikach nie bylo wiec nie rozumiem calej zaistnialej sytuacji .Wczoraj rowniez dostalem bana na ssy po czym je wrzucilem i praktycznie po chwili dostalem unbana poniewaz nic nie mialem.Jezeli ktos jednak chce szerzej porozmawiac na ten temat to mozemy pogadac na tsie. Reasumujac sprawe retrospektywnie na drodze dedukcji dochodze do konkluzji  :DD

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'AB'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:966893810'
[AMXBans] Twoje IP: '155.133.75.249'
[AMXBans] =======================================

Opublikowano

To ja wyjaśnię sprawę. Zauważyłem, że owy gracz na forum ma inny nick w grze niż na forum i byłem ciekawy, czy ten nick grał kiedyś u nas. Co się okazało, gracz grał również na paru innych. Sprawdziłem historie banów i znalazłem bana za ss, który dalej istnieje jak i bana za "BB". Przed daniem bana po rozmawiałem z innym Adminem który był na serwerze i stwierdziliśmy, że na Jackpocie też powinien zostać zbanowany. @ IkeeN

Ban za SS: http://bany.katujemy.eu/bans/40865.html

Ban za BB: http://bany.katujemy.eu/bans/42451.html 

Opublikowano

sorka ze wtrace sie ale bez ss nie ma ub raczej xd i ssy powinny byc w katalogu i to twoja wina XD 

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.