Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój Nick: Czoczovk2115

Admin banujący: @ mayor

Data: 1 Marzec, mapa Awp lego

SteamID: STEAM_1:1:457615534 

Serwer: Katujemy.eu | ONLY AWP • 128 TK • !ws/!knife/!gloves • @1shot1kill.pl 145.239.19.205:27015

Siemaneczko, człowiek chce sobie pograć na waszym serwerze AWP  a tu ledwo dołączy i Admin go wykopuje, druga próba dołączenia, admin wywala z komunikatem ''Wyp*erdalaj czaisz''. chłopa nie znam na serwerze nigdy nie bylem no to wchodzę trzeci raz i zaczynają się wyzwiska z obu stron bo tego już bylo za wiele. Admin miał powód do wywalenia czy to po prostu jego widzimisię bo chciał pograć ze swoimi znajomymi tylko ? Według mnie niekompetentny admin i nie powinien wywalać bo taki ma humorek. Ofc ban na 30 minut wjechał ale i tak już nie ma ochoty żeby tam wchodzić. Bardziej chodzi mi o wyjaśnienie sytuacji i wyciągnięcie konsekwencji wobec admina bo ban 30 minutowy to nie ma co płakać ale takie wywalanie raczej nie powinno mieć miejsca a taka sytuacja może się powtórzyć.

ban.png

• Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Premium
Opublikowano

Nie mogę edytować postu..  Więc napisze tu  z góry sory.  Przeniosłem do tego działu ponieważ to podchodzi pod skargę.  @ Dudnes spojrzyj na to. 

• Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.