Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: incRe.

Nick admina banującego: hot man

Data/Mapa: teraz 

SteamID: STEAM_0:1:119680460

Serwer (mod): arena                             

Opis sytuacji: Po wejściu na serwer dostałem perma z powodem "Działanie na niekorzyść serwera" 

Wycinek z konsoli: Myślę, że zdędny

Proszę o wyjaśnienie sytuacji co takiego złego zrobiłem, że nie dość, że moje działania zostały uznane jako "niekorzystne" to jeszcze dostałem za to bana permanentnego. 

@ Dudnes Ciebie również prosiłbym o zapoznanie się z sytuacją jako Właściciela serwera.

• Właściciel
Opublikowano

Opiekun serwera dostał zgodę na zablokowanie ci dostępu do areny. Nadmiernie próbujesz zgnoić każdego Admina, szukasz wszędzie powodu do awantury i przede wszystkim skargi. Jesteś od konkurencyjnej sieci zapewne dlatego takie podejście do serwera, sorry my na to nie pozwolimy. Kolejny gracz z sop****, który trafia do kosza za zachowanie. Zmień podejście a wtedy będziesz mógł dalej u nas strzelać. Cenimy u nas przede wszystkim atmosferę a ty ją zwyczajnie niszczysz. O banie decyduje @ hot man i dopóki jego nie przekonasz, niestety nie zagrasz.

• Lubię to! 9
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.