Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Sebu3

PROPOZYCJA OGOLNA

Recommended Posts

Zacznijmy, nie wiem czy dobrze napisałem temat, ponieważ to jest ogólne.

Proponuje Konkurs 

Np. 1 osoba dostanie Vipa na miesiac czy klase premium (decyzja administratorów)

Nagrody mi są obojętne podejmuje to administracja.

w Konkursie chodzi o to kto zrobi najwiecej reklam

Zwiększy to liczbe graczy.

A pieniądze z nowych Vipow i innych spraw pozwola na otawarcie nowego serwera.

Wow, pierwszy raz moge Cie poprzeć ;> Ale w pewnym stopniu.

Można tak za miesiąc/półtorej zrobić Drugą edycję konkursu reklamowego i żeby tak jak poprzedni też trwał miesiąc, a do wygrania byłyby same wPLN w sklepiku ;> (Dopiero za miesiąc/półtorej żeby nie było tak, że jest konkurs za konkursem ciągle - jest to forma lekkiej reklamy, lecz serwer by w pewnym momencie przestał zarabiać bo wszyscy by mieli wpln z konkursów :D)

No ok .. Ale raczej kolejnego serwera nie będzie trzeba wprowadzać , patrz ilu graczy gra teraz. Na razie jest praca na JailBreak na tym trzeba się skupić.

• Like 1

Wow, pierwszy raz moge Cie poprzeć ;> Ale w pewnym stopniu.

Można tak za miesiąc/półtorej zrobić Drugą edycję konkursu reklamowego i żeby tak jak poprzedni też trwał miesiąc, a do wygrania byłyby same wPLN w sklepiku ;> (Dopiero za miesiąc/półtorej żeby nie było tak, że jest konkurs za konkursem ciągle - jest to forma lekkiej reklamy, lecz serwer by w pewnym momencie przestał zarabiać bo wszyscy by mieli wpln z konkursów :D)

To samo.

• Owner

Konkursy reklamowe dużo nie dają, teoretycznie trochę podbiją nam statystyki w google nic więcej. Można w sumie by i tak zrobić skoro jest zainteresowanie. Pomyśle jeszcze nad tym. Jeżeli chodzi o kwestie konkurs za konkursem? co w tym złego? bo mi się wydaje że to jest + a nie minus. Bynajmniej każdy widzi, że się staramy i dajemy jakieś atrakcje a nie tylko w kółko nudzące tematy jak na innych sieciach "Zbiórka na reklamę". 

:dudnes:

• Deserved

Konkursy reklamowe dużo nie dają, teoretycznie trochę podbiją nam statystyki w google nic więcej. Można w sumie by i tak zrobić skoro jest zainteresowanie. Pomyśle jeszcze nad tym. Jeżeli chodzi o kwestie konkurs za konkursem? co w tym złego? bo mi się wydaje że to jest + a nie minus. Bynajmniej każdy widzi, że się staramy i dajemy jakieś atrakcje a nie tylko w kółko nudzące tematy jak na innych sieciach "Zbiórka na reklamę".

:dudnes:

Święta prawda. Najlepiej to konkursy punktowe robić.

Ja proponowałem miesiąc temu aby co tydzień odbywało się losowanie dwóch darmowych VIP'ów na serwerach. Te wylosowane VIP'y byłyby na dwa tygodnie, fajna inicjatywa, która myślę, że z czasem zaczęłaby przynosić korzyści. Niektórzy gracze nie zdają sobie sprawy ile korzyści daje VIP, więc Go nie kupują. Gdyby mieli okazję sprawdzić, pograć, to zakładam, że większość po pewnym okresie wykupiłaby go na dłuższy okres.

Ja proponowałem miesiąc temu aby co tydzień odbywało się losowanie dwóch darmowych VIP'ów na serwerach. Te wylosowane VIP'y byłyby na dwa tygodnie, fajna inicjatywa, która myślę, że z czasem zaczęłaby przynosić korzyści. Niektórzy gracze nie zdają sobie sprawy ile korzyści daje VIP, więc Go nie kupują. Gdyby mieli okazję sprawdzić, pograć, to zakładam, że większość po pewnym okresie wykupiłaby go na dłuższy okres.

Popieram to dobre rozwiązanie :)

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.