Sebu3 Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Zacznijmy, nie wiem czy dobrze napisałem temat, ponieważ to jest ogólne. Proponuje Konkurs Np. 1 osoba dostanie Vipa na miesiac czy klase premium (decyzja administratorów) Nagrody mi są obojętne podejmuje to administracja. w Konkursie chodzi o to kto zrobi najwiecej reklam Zwiększy to liczbe graczy. A pieniądze z nowych Vipow i innych spraw pozwola na otawarcie nowego serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Wow, pierwszy raz moge Cie poprzeć ;> Ale w pewnym stopniu. Można tak za miesiąc/półtorej zrobić Drugą edycję konkursu reklamowego i żeby tak jak poprzedni też trwał miesiąc, a do wygrania byłyby same wPLN w sklepiku ;> (Dopiero za miesiąc/półtorej żeby nie było tak, że jest konkurs za konkursem ciągle - jest to forma lekkiej reklamy, lecz serwer by w pewnym momencie przestał zarabiać bo wszyscy by mieli wpln z konkursów :D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Zgadzam się z quzevskim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Jestem Oczywiście za :) byłem na paru sieciach i był taki konkurs który kiedyś wygrałem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 No ok .. Ale raczej kolejnego serwera nie będzie trzeba wprowadzać , patrz ilu graczy gra teraz. Na razie jest praca na JailBreak na tym trzeba się skupić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioreJaramKaszle Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Zgodzę się z havana` <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Wow, pierwszy raz moge Cie poprzeć ;> Ale w pewnym stopniu. Można tak za miesiąc/półtorej zrobić Drugą edycję konkursu reklamowego i żeby tak jak poprzedni też trwał miesiąc, a do wygrania byłyby same wPLN w sklepiku ;> (Dopiero za miesiąc/półtorej żeby nie było tak, że jest konkurs za konkursem ciągle - jest to forma lekkiej reklamy, lecz serwer by w pewnym momencie przestał zarabiać bo wszyscy by mieli wpln z konkursów :D) To samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 11, 2015 Owner Share Posted January 11, 2015 Konkursy reklamowe dużo nie dają, teoretycznie trochę podbiją nam statystyki w google nic więcej. Można w sumie by i tak zrobić skoro jest zainteresowanie. Pomyśle jeszcze nad tym. Jeżeli chodzi o kwestie konkurs za konkursem? co w tym złego? bo mi się wydaje że to jest + a nie minus. Bynajmniej każdy widzi, że się staramy i dajemy jakieś atrakcje a nie tylko w kółko nudzące tematy jak na innych sieciach "Zbiórka na reklamę". :dudnes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 11, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 11, 2015 Konkursy reklamowe dużo nie dają, teoretycznie trochę podbiją nam statystyki w google nic więcej. Można w sumie by i tak zrobić skoro jest zainteresowanie. Pomyśle jeszcze nad tym. Jeżeli chodzi o kwestie konkurs za konkursem? co w tym złego? bo mi się wydaje że to jest + a nie minus. Bynajmniej każdy widzi, że się staramy i dajemy jakieś atrakcje a nie tylko w kółko nudzące tematy jak na innych sieciach "Zbiórka na reklamę". :dudnes: Święta prawda. Najlepiej to konkursy punktowe robić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Ja proponowałem miesiąc temu aby co tydzień odbywało się losowanie dwóch darmowych VIP'ów na serwerach. Te wylosowane VIP'y byłyby na dwa tygodnie, fajna inicjatywa, która myślę, że z czasem zaczęłaby przynosić korzyści. Niektórzy gracze nie zdają sobie sprawy ile korzyści daje VIP, więc Go nie kupują. Gdyby mieli okazję sprawdzić, pograć, to zakładam, że większość po pewnym okresie wykupiłaby go na dłuższy okres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 12, 2015 Author Share Posted January 12, 2015 Ja proponowałem miesiąc temu aby co tydzień odbywało się losowanie dwóch darmowych VIP'ów na serwerach. Te wylosowane VIP'y byłyby na dwa tygodnie, fajna inicjatywa, która myślę, że z czasem zaczęłaby przynosić korzyści. Niektórzy gracze nie zdają sobie sprawy ile korzyści daje VIP, więc Go nie kupują. Gdyby mieli okazję sprawdzić, pograć, to zakładam, że większość po pewnym okresie wykupiłaby go na dłuższy okres. Popieram to dobre rozwiązanie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servers technician happy. Posted September 29, 2016 Donor Servers technician Share Posted September 29, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Sprawy dotyczące forum → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2015". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts