.:Tomek:. Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Witam mam taki problem z Internetem i z spadkiem FPS. 1.Pobrałem z internetu jakisz szais , odinstalowałem go ( dokładnie ).Odkąt to pobrałem komputer zaczoł mi strasznie lamić, Internet bardzo długo mi się łączy, na włączenei sie danej strony czekam ok. 3 min. 2.Równierz ( podejrzewam że od tego ) mam też problem w grach np. Cs 1.6. Mam mało FPS i mi laguje. 3.Czasami zdarzy się ( rzadko ) że nie mam ścinek w cs ale zato mam problem z myszką. Co jakiś czas ( 15 sek ) myszke mi ścina. Ps.Sprawdzałem 3 sinne myszki i jest tak samo więc nei jest to wina myszki. Proszę o pomoc !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Z tego co przeczytałem pobierając to coś z internetu pobrałeś przy okazji jakieś gówno. Jeśli przed pobraniem tego wszystko działało ok. to polecam jak najszybciej zrobić formata kompa :) Miałem coś podobnego na laptopie, po pobraniu expbota do metina zniknęło mi konto na pl'u, steam i konto na wolnychfarmerach >.< Czyli keylogger, przynajmniej ja tak miałem gdy mi mocno komp mulił i lagi miałem straszne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Ściągałeś może Softonic? To taki Pomocnik downloadera ktory ściąga wirusy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 10, 2015 Author Share Posted January 10, 2015 Z góry mówcie jaśniej jak i co po kolei zrobić. Robiłem skanowanie na wirusa coś tam wyszło i usunąłem. Softronica mam pobranego i jest na kompie bo kiedyś sobie Ts 3 instalowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 zrób format tak jak quzevsky mówi, po formacie powinno być ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Jeżeli niechcesz formatować kompa polecam program Malwarebytes, nieściagaj z Softonica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 10, 2015 Author Share Posted January 10, 2015 Dajcie linka bądź napiszcie jak zrobić format bo nigdy nie robiłem ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Aby zrobić format potrzebna Ci płyta z Windowsem, robiłem format przed świętami. Nie wiem jaki masz komputer u mnie wygladalo to tak : włozyłem płyte do laptopa Wszedłem w Boot options tam wszedłem w odczytaj z płyty CD (możesz też USB i inne). No i się formatuje później tylko Wybierasz partycja z płyty. Masz formata, teraz tylko instaluje już system, w połowie instalacji zapyta Cię o nazwe komputera (obojętnie jaką). Komputer po zakończeniu się uruchamia ponownie. Teraz musisz mieć sterowniki najlepiej wczesniej sobie je ściągnać Pod swój model urządzenia i swojego Windowsa. Ehh zapomnialem o sterownikach i pozniej na telefon sciagalem, lecz troche to trudne do napisania, sprobój programu Malwarebytes, najwyżej późiej zadecydujesz. Może okazać się że Malwarebytes wystarczy. :) Pozdrawiam, jeśli pomogłem daj mi Like ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 10, 2015 Author Share Posted January 10, 2015 Okey , teraz robię skan tym programem co powiedziałeś , chwilowo wykryto już prawie 200 złych rzeczy ;/. Mam nadzieje że to wystarczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 14, 2015 Author Share Posted January 14, 2015 Na poczatku pomoglo ale od nowa tak jest. Postaram sie to naprawic , dzieki za probe pomocy. I w tym poscie chcialbym rowniez powiedziec ze ten problem moze byc tez spowodowaniem mniejszej aktywnosci. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 14, 2015 Owner Share Posted January 14, 2015 Zrób formata, w tym celu zainstaluj od nowa windowsa xp,vista,7 czy 8 zależnie od tego jaki masz pisz tutaj śmiało, pomożemy. Tylko dodatkowo czy masz dostęp do internetu poza obecnym sprzętem? abyś mógł pobrać sterowniki chociażby i zgrać na pendriva, no chyba że wgrywasz windowsa7 to standardowo wifi załapiesz i reszte sterowników będziesz mógł pobrać z programu "slim drivers". Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 Nie robiłem formata. Zrobiłem pełne skanowanie komputera i z tego co zauważyłem jest okey. Mimo to dziękuje za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 16, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 16, 2015 Czyli temat można zamknąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Ja również polecam program Game Booster 3 . Znacznie zwiększa fpsy w grach. Dobrym programem również jest Ccleaner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 CCleaner posiadam :). Temat możecie zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts