Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zapraszamy do zgłaszania swojej kandydatury w szybkiej rekrutacji. Aby poprawnie podanie zostało rozpatrzone, należy je wypełnić i wkleić pod tym postem.

:Niezbędne wymagania:

-Konto steam ze statusem prime-

-Podstawowa znajomość sourcemoda-

WZÓR PODANIA: 

Nick:
Imię:
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):
Doświadczenie:
Znajomość sourcemoda [0/10]:
Czy byłeś / byłaś już adminem?:
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:
Dlaczego Ty?:

Posiadasz mikrofon?:
Kontakt:
SID:

Posiadasz konto Prime?:
Akceptujesz regulamin admina?:
Akceptujesz regulamin serwera?

*Szybka rekrutacja trwać będzie do 28.02.2019r.

Edytowane przez hot man
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nick: YashiN
Imię: Wojciech
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/QUE%20OTA/145.239.237.170:27015/      **zmienilem nick  na Yashin
Doświadczenie:  bylem kilka razy adminem
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6
Czy byłeś / byłaś już adminem?: tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-3godz dziennie
Dlaczego Ty?:  Chce sie  sprawdzic w roli  admina i pomagac w ogarnianiu ludzi na serwerze 

Posiadasz mikrofon?:  tak
Kontakt: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004778658890
SID: STEAM_0:0:431155483

Posiadasz konto Prime?: tak
Akceptujesz regulamin admina?: tak 
Akceptujesz regulamin serwera? tak 

• Donator
Opublikowano

Nick: ✪ Fannoth
Imię: Jakub
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/%E2%9C%AA%20Fannoth/145.239.237.170:27015/ parę dni
Doświadczenie: kilka razy admin za starych lat w 1.6, raz admin na arenkach w cs:go
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W tygodniu 2/3 godziny dziennie, w czwartki/piątki mniej, na weekendzie prawie, że w ogóle.
Dlaczego Ty?: Na serwerze nie znajdzie się dużo osób, które przeszły mutacje i mają dość dużo cierpliwości. Przyznam, że czasami sam potrafię odpalić, ale kilku adminów już poznałem, może któryś by się mógł po tym krótkim czasie pozytywnie o mnie wypowiedzieć ^^.

Posiadasz mikrofon?: Tak.
Kontakt: Podam fb opiekunowi i adminom, pw steam.
SID: STEAM_0:1:115676560

Posiadasz konto Prime?: Tak, mam w cs:go ponad 3kh, ale wcześniejsze konto jest na vacu za skin changera xd, taki ruski, może ktoś kojarzy, ale przez to nie bierzcie mnie za jakiegoś odpała czy coś, wiecie jak to jest, przyjemniej ze skinami, a szkoda wydawać kasę, bo i  tak poleciałoby na jakąś ruletkę..
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

• Donator
Opublikowano

Nick: haikoo
Imię: Kuba
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): Dopiero dołączyłem do sieci więc nieduży ale po feriach nadrobię. 

https://www.gametracker.com/player/haikoo/145.239.237.170:27015/ 
Doświadczenie: Kiedyś nie raz bywałem adminem.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6/7
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak nie raz
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Obecnie ferie więc pracuje ale po feriach ok 4 godzin.
Dlaczego Ty?: Odkąd dołączyłem do sieci grywam w wolnych chwilach na arenie i niestety natrafiam na sytuację gdy komuś ewidentnie należy się ban. Bardzo chciałbym pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze.

Posiadasz mikrofon?: Oczywiście
Kontakt: Forum, STEAM: steamcommnity.com/id/haaiko
SID: 1:0:236398119

Posiadasz konto Prime?: Tak i ponad 1kh w cs'a.
Akceptujesz regulamin serwera? Tak 

Opublikowano

Nick: incRe.
Imię: Rafał
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):  https://www.gametracker.com/player/incRe./145.239.237.170:27015/
Doświadczenie: Miałem Admina przed długi czas m.in na sieci takiej jak soplica (nie reklamuje tutaj tylko podaje sieć w celu przedstawienia doświadczenia), miałem też własną sieć serwerów, serwery jak i opiekuna serwera.
Znajomość sourcemoda [0/10]: nie grzebałem w sm od ponad roku więc mocne 7, jeśli trzeba mogę pogrzebać w pluginach, coś wrzucić coś pozmieniać Czy byłeś / byłaś już adminem?: tak, wielokrotnie
Czy byłeś / byłaś już adminem?: yup
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 
nie będę kłamać różnie od godzinki do nawet 4 myśle, tak jak to zazwyczaj robiłem będac Adminem, wynika to z chaotycznego trybu życia
Dlaczego Ty?: Tutaj się troszkę rozpiszę. Gram o różnych porach m.in. dlatego, że jestem studentem. Chciałbym zaoferować siebie jako Admina, ze względu na to, że gram o dosyć randomowych porach, co sprawia, że dobrze uzupełnię "ochronę" na serwerze.. Jest okres ferii, dużo ludzi gra w cska nawet późnymi wieczorami, a co za tym idzie jest naprawdę sporo cheaterów. W CS spędziłem naprawdę sporo życia (mało brakuje do 6k godzin w 1.6, teraz ponad 3.500 godzin w CS:GO) więc dostajecie skillowego Admina, naprawdę potrafiącego wyłapać cheatera. Wielokrotnie pisałem do Adminów z prośbą o wbicie na serwer, bo był cheaterek co świadczy o tym, że naprawdę zależy mi, odpalonych tutaj nie było.

Posiadasz mikrofon?: yup
Kontakt:
steam, fb, nr tele
SID: STEAM_0:1:119680460

Posiadasz konto Prime?: yup
Akceptujesz regulamin admina?: yup
Akceptujesz regulamin serwera? yup

Tak wiem, że skopiowałem dużą część podania z poprzedniego podejścia ale nc za bardzo nowego do dodania nie miałem.

Opublikowano

Nick: ♛ kムmilek ♛
Imię:Kamil
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/♛ kムmilek ♛/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie:byłem kilka razy adminem 
Znajomość sourcemoda [0/10]:4
Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak 
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:od poniedziałku do czwartku dosyć dużo i niedziela 
Dlaczego Ty?:Ponieważ nie chce drugi raz popelnic bledu olenia i chce sie sprawdzić i pokazac ze sie nadaje bo dużo czasu spędzam i będę jeszcze więcej tylko chce dostać szanse i udowodnić sobie jak i wszystkim ze będę dobrym adminem :)

Posiadasz mikrofon?:tak 
Kontakt:https://www.facebook.com/profile.php?id=100011408456287
SID:STEAM_1:1:218953884

Posiadasz konto Prime?:Tak 
Akceptujesz regulamin admina?:Tak
Akceptujesz regulamin serwera?Tak

Opublikowano

Nick: marcelo
Imię: Marcel
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):  https://www.gametracker.com/player/marcelo/145.239.237.170:27015/

W tym miejscu jednakże chciałbym zaznaczyć, że na serwerze pojawiam się od ponad pół roku, a gametracker wyglada marnie ze wzgledu na czeste modyfikacje nicku :)
Doświadczenie: Miałem okazję raz być adminem w CS:GO, niemniej nie sprawiało mi to większych problemów, szybko się uczę 
Znajomość sourcemoda [0/10]: 4
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3h, w dni wolne zapewne wiecej
Dlaczego Ty?: Mam dobry kontakt z ludźmi na serwerze i chciałbym mu pomóc, ponieważ po wprowadzeniu darmowego CS:GO sewer jest nawiedzany plagą cheaterów i często brakuje przez to chęci do gry

Posiadasz mikrofon?: Jasne
Kontakt: Steam: steamcommunity.com/id/rgamespl, jesli potrzebna alternatywa, nie ma problemu
SID: STEAM_0:0:81248956

Posiadasz konto Prime?: Tak

• Haha 2
Opublikowano

Nick: Pyriusz Black
Imię: Konrad
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): 
Doświadczenie:https://www.gametracker.com/player/Pyriusz Black/145.239.237.170:27015/
Znajomość sourcemoda [0/10]: 2
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Nie
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 7-8h tygodniowo i więcej
Dlaczego Ty?: Długo korzystam z serwerów Katujemy, spędziłem na nich trochę czasu, zarówno na starym jak i nowym serwerze 1v1. Chciałbym mieć większy wkład w życie serwera oraz móc pomagać w utrzymaniu poziomu kultury na serwerze oraz wyeliminować arenkę 1v1 z cheaterów oraz dzieci krzyczących do mikrofonu, których jak wiemy nie brakuje.

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: facebook, nr tel, steam
SID: STEAM_0:1:165147088

Posiadasz konto Prime?: Tak

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.