WRWE Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Mam dwie propozycje 1. Zmiana roundsoundów na jakieś inne, można zrobić głosowanie na jakieś nowe nutki 2. Dodawanie życia za zabójstwo w głowę :D
Donor haikoo Posted February 19, 2019 Donor Posted February 19, 2019 Niektóre rs'y bym zostawił bo fajne ale można coś dorzucić. Takie +10 hp za headshota było by fajną opcją. Ja bym jeszcze dorzucił usunięcie tego, że na środku wyskakują ci obrażenia które zadałeś bo to często zdradza pozycje :( 1
hewraaah Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Zmiana rs'ow nastepuje na poczatku kazdego miesiaca. Od tego jest leczenie, wiec moim zdaniem albo jedno albo drugie. A co do obrazen, to juz klasyk w sumie, to jest serwer for fun i ulatwia tym gre dla mniej zaawansowanych graczy. 1
Legend Gosia ?! Posted February 20, 2019 V.I.P Donor Legend Posted February 20, 2019 Tak jak @ hewraaah napisał - roundsound jest zmieniany zawsze na początku miesiąca. Wybije 1 marca, to zostaną zmienione. Propozycje nutek z chęcią przyjmę na priv, gracze mogą wysyłać kawałki, które chcą usłyszeć na serwerze, a ja je skrócę. Co do dodatkowego życia: przy leczeniu jest to całkowicie zbędne. Dla tych, powiedzmy, "weteranów 1.6" byłoby to wielkim ułatwieniem, mapę mogliby wyczyścić w mgnieniu oka, gdyby dostawali +10 za HS. Tak jak wyżej było napisane - leczenie wyklucza dodatkowe życie, to albo to. 1
Legend Gosia ?! Posted February 20, 2019 V.I.P Donor Legend Posted February 20, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts