Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: Smok

Nick admina banującego: Asieres
Data/Mapa: 20:58 cs_assault
Serwer (mod): FFA 
Opis sytuacji: gram , rzucam HE w scianę budynku pokazuje obrażenia za 48 to walę w ścianę , gośc dostaje po czym otrzymuje perma.. 
Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'Wallhack'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:8672704'
[AMXBans] Your IP: '188.33.128.122'

Nie gram na żadnych wspomagaczach typu wallhack , aim , czy Bóg wie co. Jak podejrzewasz wh - robisz screeny ! Wyjebałeś mi perma i mam steama zbanowanego na pozdrawiam. Czekam na dowody lub UB ! 

@ Edit .

Obejrzałem demko które rozpisał admin i wyjaśniam : 
1:30 jak tu wspomniałeś to wchodząc do szyby , mając słuchawki słyszałem iż na respie są terroryści , więc poszedłem górą. W między czasie jeden z nich już padł , więc został jeden. Dochodząc do końca górnego szybu Leon Zawodowiec strzela z deagla co słychac na słuchawkach , przez to wiedziałem gdzie jest. 

2:05 zgadza się robię skan, strzelam w miejsca gdzie wielu graczy skanuje , tudzież wielu tt tam kampi, trafiam dopiero po całym magazynku prawie.. 

3:20 idę na wprost , rzucam he w kierunku tej "skrzyni" widzę obrażenia rzędu 48 dmg a więc walę w ścianę bo chyba każdy by tak zrobił , koleś chyba był AFK (nie sprawdzałem) co ułatwiło mi zabicie go. Biegnę w stronę drzwi i skanuje jak i gracz , który ze mną biegł i na tym się kończy - dostaje bana. 

@@ MINĘŁO JUŻ 30H ..
Edytowane przez Smok
Opublikowano (edytowane)

Twój nick: Smok

Nick admina banującego: Asieres

Data/Mapa: 20:58 cs_assault

Serwer (mod): FFA 

Opis sytuacji: gram , rzucam HE w scianę budynku pokazuje obrażenia za 48 to walę w ścianę , gośc dostaje po czym otrzymuje perma.. 

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'Wallhack'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:8672704'
[AMXBans] Your IP: '188.33.128.122'

Nie gram na żadnych wspomagaczach typu wallhack , aim , czy Bóg wie co. Jak podejrzewasz wh - robisz screeny ! Wyjebałeś mi perma i mam steama zbanowanego na pozdrawiam. Czekam na dowody lub UB ! 

Po pierwsze nie masz Steam.

Kpina z tego admina , zobaczył jedną akcję , nawet nie i banuje. 

Po drugie, skąd możesz wiedzieć od kiedy Cię obserwuję?

Link do demka: http://speedy.sh/WY4cP/FFA-Smok-WH.dem

Jakoś w 1:30 wchodzisz do szybu, jednak po prawej stronie jest dwóch Terro i wiesz że z ilością hp nie dasz rady to zawracasz idziesz górą, i chwile potem wylatujesz z szybu prosto przed TT i go zabijasz, nie widząc go wcześniej. Nawet na słuchawkach ja nie słyszałem w którą strone on mógłby iść.

2:05 Robisz scan, można zobaczyć z innej kamerki, że na samym początku walisz dokładnie w miejsce gdzie znajdował się Leon Zawodowiec, potem albo zrezygnowałeś, albo uświadomiłeś sobie że jest admin bo waliłeś po wszystkim. Może to zwykły scan, trudno określić.

od około 3:20 zaczyna sie nowa runda, lecisz w stronę małych drzwi, patrzysz nagle w prawo rzucasz granata, i chwile po tym zabijasz gościa, latałeś celownikiem prosto po kwadratach które admini mają na spec. Strzelałeś jeszcze w gościa za bercikiem, ale poszedłeś dalej.

Może to są wszystko zbiegi okoliczności. Jednak jeżeli demko oglądamy z perspektywy Chase map overview widać, że latasz dokładnie w miejsca gdzie znajdują się ludzie i gdzie masz szanse ustrzelić.

Nawet jeżeli UBTeam stwierdzi, że nie mam racji i dostaniesz UB, to za każdym razem gdy wejdziesz na serwa będziesz bardzo dokładnie obserwowany :)

@EDIT:

Link do zippyshare:

http://www45.zippyshare.com/v/75036761/file.html

Edytowane przez Asieres
Opublikowano

Niestety ja z niewiadomych przyczyn nie mogę odtworzyć demka.

(Twojego, ani HLTV) Niestety będzie musiał je sprawdzić inny członek ubteam.

Opublikowano

Mam steama kolego . Z niewiadomych przyczyn podejrzewając mnie robisz screeny , na demku nie zauważysz pod żadnym pozorem czy to wh czy nie , na demku sprawdzisz aima, sh. Więc liczę w tym momencie na UB i ukaranie admina. 

Opublikowano

Mam steama kolego . Z niewiadomych przyczyn podejrzewając mnie robisz screeny , na demku nie zauważysz pod żadnym pozorem czy to wh czy nie , na demku sprawdzisz aima, sh. Więc liczę w tym momencie na UB i ukaranie admina. 

Kolego, nie wiem czy się orientujesz, ale Admini mają plugin dzięki któremu na spec widzą lokalizacje graczy z przeciwnej drużyny, i to na podstawie tego dostałeś bana.

• Zasłużony
Opublikowano

Administratora banującego proszę o spakowanie dema oraz wrzucenia na zaippy. 

Wydaje mi się, że nikt nie będzie inwestował w konto premium na tym hostingu tylko po to aby demo nie pobierało się 20 minut. 

Opublikowano

Administratora banującego proszę o spakowanie dema oraz wrzucenia na zaippy. 

Wydaje mi się, że nikt nie będzie inwestował w konto premium na tym hostingu tylko po to aby demo nie pobierało się 20 minut. 

http://www16.zippysh...26918/file.html

Takie mi wysłał na PW.

Chociaż nie wiem dlaczego nie mogę odtworzyć tego demka, hltv również..

Opublikowano

Dobra nie chce byc nachalny ale ile mozna ? Zero odzewu w moim temacie a minelo juz prawie 40h od zalozenia mojego tematu, tak wiec licze na szybka osppwiedz.

Opublikowano

Ja niestety nie mogę odtworzyć demka z niewiadomych mi przyczyn (hltv też) tak jak pisałem wyżej, a z racji że żaden inny UBTeam nie zajął się sprawą jestem zmuszony dać Ci ub.

Ale pamiętaj, że będziesz obserwowany więc jeśli używałeś owych wspomagaczy to długo nie pograsz.

/ub + close

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.