gandziarz Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Hej tak zauważyłem, że na serwerze są transparentne modele? Chodzi mi o to, że można przechodzić przez gracza, nie można na niego skoczyć itd. Największy problem jest jak z awp ludzie walczą o pozycję i każdy sobie pod celownik pod chodzi. Tak samo nie można się podsadzić. Wiem wiem, że latają na svipach ale ja to nie chcę żadnych dodatkowych skoków tylko chce grać tak jak gra stworzona, czyli nie raz bym gdzieś chciał się podsadzić i nie męczyć z przebiegającymi moje ciało. :) Możecie to zmienić? 1
Hindzia Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Ten plugin zostanie. Podwójny skok i podsadzanie mija się z celem. Serwer ma dużo slotów jak i graczy. Zamiast się obijać i blokować można przenikać przez gracza. Czasem może być irytujące strzelenie przez "innego gracza", co znacząco zmniejsza obrażenia. Obecne rozwiązanie jest najlepsze. To nie jest klasyczny DD2 :) 1
gandziarz Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 W sumie o tym nie pomyślałem. Zapomniałem, że połowa graczy często dzieci jest na poziomie botów i przy 32/32 była by tragedia.. :p
> KileR < Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Z mojej strony dodam że kiedyś widziałem pluding , że gracze przenikali przez siebie a gdy na siebie naskoczyli i naciskneli shift to była możliwość podsadzenia.Nie blokowali się a tylko gdy chcieli się posadzić to mogli to zrobić...
gandziarz Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 1 minutę temu, > KileR < napisał: Z mojej strony dodam że kiedyś widziałem pluding , że gracze przenikali przez siebie a gdy na siebie naskoczyli i naciskneli shift to była możliwość podsadzenia.Nie blokowali się a tylko gdy chcieli się posadzić to mogli to zrobić... Kiler ale tak myśląc dalej dzieciaki będą wykorzystywać to by blokować w bramach, admini będą mieć więcej pracy, ludzie się będą bardziej denerwować. Więc w zasadzie niech już tak zostanie jak jest. DD2 jest na tyle opanowane, że nie potrzebne tak bardzo podsadzanie jak na innych mapach. :p
Legend Gosia ?! Posted February 17, 2019 V.I.P Donor Legend Posted February 17, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts