Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:s3b3k 

Nick admina banującego:mayor

Data/Mapa:14.02.19

SteamID:STEAM_0:1:441479383

Serwer (mod):      1vs1                         

Opis sytuacji:Hmm jak to opisac... Dnia 14.02.19 godzina nie znam ;D gralem sobie sopkojnie na serwie jakis random z Sopli**  o nicku incRe spina sie ze ktos tam jest odpalony i jak to wiadomo ze Ja beke z niego mialem a on sie wkurw... i sie pyta czy jestesmy adminami ja mowie ze NO!!! To on do Mnie ze pisze skarge na Mnie to mowie idz sobie i pisz dac Ci linka itp... Jak wiadomo nie jestem Adminem od wiekow. Co do podszywania sie nie powiedzialem w prost TAK JESTEM ADMINEM NA KATUJEMY. Wiec incRe idz sobie na KOCHANA SOPLI** i tam sobie spokojnie graj . Co do Mayora jestes opiekunem serwera 1vs1 a nie znasz regulaminu czy chcesz pokazac cos komus? hmmm za co dostalem perma??? Za podszywanie sie niby? To prosze to Twoj regulamin i jego pkt 7. Podszywanie się pod administracje - ban 7 dni, kolejna taka sytuacja perm.... Ktora to sytuacja byla 10??? Czy 1? POZDRAWIAM  s3b3k.. A nie Sebek /Mayor A mialem dodac jeszcze czy Mayor albo Petrekt sprawdzil Demko z tej sytuacji ???

Wycinek z konsoli:

• Like 3
  • Haha 1
Posted

14Zakaz podszywania się pod Administracje. 

7. Podszywanie się pod administracje - ban 7 dni, kolejna taka sytuacja perm.

Nie każdy wie, że nie jesteś adminem. Są gracze, którzy nie wchodzą na forum i nie maja bladego pojęcia kto jest administratorem danego serwera. Udzielając odpowiedzi "no" wprowadzileś gracza w błąd co skutkowało podszywaniem się pod administracje serwera.

7. Podszywanie się pod administracje - ban 7 dni, kolejna taka sytuacja perm.... Ktora to sytuacja byla 10??? Czy 1?

• Like 3
  • Owner
Posted

Skoro gracz pyta o to czy jesteś adminem, a ty mu odpowiadasz że tak to nie jest podszywanie się pod Administracje? .. więc ban się należał jednak max. powinien być on nałożony na 7 dni, nie perm. Bana zdejmuje, dam Ci szansę i następnym razem nie rób sobie żartów bo szczerze powiedziawszy przez głupie śmiechy "jesteśmy adminami" robią się bezsensowne skargi. Dodatkowo byłeś u nas Adminem więc powinieneś wiedzieć, że za to możesz dostać bana :default_happy:

Jeżeli chodzi o sam błąd @ mayor zostaną wyciągnięte z tego konsekwencje.

• Like 4
  • I love it 1
  • Owner
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.