Guest Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Nick oskarżyciela: incRe.Nick oskarżonego: Admini s3b3k i SarcasmIP lub SID oskarżonego: na pewno macie w bazie Data i czas zdarzenia: 14 lutego godzina po 23, mapa am_grassPrzebieg sytuacji: Zaczyna się nowa mapa, na serwer przychodzi gracz o nicku "Ładny nick" czy coś w ten deseń, który posiada 1 lvl w cs "szeregowy", konto na Steam czyste więc widać, że świeżo założone. Gra się normalnie, ale mam zwyczaj ze kiedy dostane 3-4 insta hs od jakiegoś gracza, schodze na specta i po prostu sprawdzam. Oglądałem kolesia dłużą chwilę i wyciągnąłem wnioski - Koleś ma beznadziejny movement, peekuje jak ostatni gold, jednak % hs w okolicy 85. Utrzymywał się na arenach od 1. do 3, ale przechodząc do meritum, gracz według mnie miał trigger bota polegajacego na tym, że kiedy odda strzał w przeciwnika celownik przy następnym strzale przeskakuje na głowe przeciwnika (nie mylić z aimbotem, tutaj musiał sam nacelować najpierw na model i oddać celny strzał w ciało). Myślę, że próbował skonfigurować swoje cheaty, żeby jemu się jak najlepiej grało a były jak najmniej wykrywalne. Natomiast powodem skargi jest reakcja a raczej jej brak na tego gracza, kiedy napisałem na u@, że dany gracz nie bardzo jest uczciwy zostało to bez jakiejkolwiek odpowiedz z ich strony (dalej dobrze się bawili na serwerze zamiast zająć się koleżką). Po wejściu z powrotem do gry (ze spec nie można rozmawiać) spytałem którzy z Adminów są online i dlaczego żaden nie pokusi się o sprawdzenie tego co pisze na u@, kiedy i to zostało bez odpowiedzi powiedziałem, że napiszę skargę na ich "adminowanie", w tym momencie zostałem wyśmiany i podburzany ich słowami "no pisz", "dawaj pisz szybciej", "dać Ci linka?". Wtedy zszedłem na spec i czekałem czy któryś z nich się ruszy go chociaż sprawdzić (ja też się mogę mylić co do osądu), ale po tym jak zaczęli się umawiać, że wychodzą, ja również wyszedłem. Myślę, że dość szczegółowo opisałem sytuacje, może nawet za długo, ale mam nadzieję, że taka lekturka pozwoli mi pokazać mój punkt widzenia na tą sprawę. Nie chciałbym też uchodzić za płaczka, który przy każdej pierdółce skacze na forum, ale koleś jak nie został sprawdzony tak dalej według mnie cheatuje a wyeliminowanie takich osób powinno być dla Admina sprawą ważniejsza od gry.Dowody: link do mapy na której działa się sytuacja Spoiler http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20190214-231300-1713698411-am_grass2_KAT_x-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TK______ws__knife_____Unikat__1shot1kill.pl.dem.zip @ EDIT: Bezpośrednio podali się jako Admini cytat z Regulaminu "14. Zakaz podszywania się pod Administracje."
Nuway Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Ani sebek ani sarcasm nie są już adminami, temat raczej do zamknięcia jezeli podali sie za adminow to banicja 2
Deserved IMean Posted February 14, 2019 V.I.P Deserved Posted February 14, 2019 Tak jak wyżej kolega napisal Od siebie dodam, ze istnieje dzial "zglos cheatera" tam napisz skarge na gracza, ktory gra na odpale, ladnie rozpisz demko, a na pewno cheater zostanie zbanowany. @ Petrektt @ mayor @ Dudnes
Deserved mayor Posted February 14, 2019 V.I.P Donor Deserved Posted February 14, 2019 Za podszywanie się pod graczy bądź administracje przysługuje ban, zgadza się. Dorwę ich SID i wyniosę konsekwencje z owej sytuacji jaka miała miejsce. Dziękujemy za zgłoszenie takiego zachowania. 2
Deserved mayor Posted February 14, 2019 V.I.P Donor Deserved Posted February 14, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts