OKIv2 Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Nick:ᗴx丅ᗩzү Imię: Rafał Wiek: 15 Staż na serwerze: 29 dni Doświadczenie: Nie mam doświadczenia jako admin, chciałbym takowe tutaj zdobyć. Znajomość sourcemoda [0/10]: 2 Czy byłeś/aś już adminem?: Nie Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: okolo 4h dziennie Dlaczego Ty?: Myślę, że dzieki mnie na serwerze bedzię mniej cheaterów i zapanuje spokój. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: email: [email protected] SteamID: STEAM_0:0:11101 Posiadasz konto prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak Akceptujesz regulamin forum?: Tak Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: Tak 1
Petrektt Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Na nie. -wiek -sm -doświadczenie Serwer stoi od 3 dni a ty masz staż od 29? Coś nie tak chyba xd
Deserved mayor Posted February 14, 2019 V.I.P Donor Deserved Posted February 14, 2019 Na NIE -wiek -29 dni? -doświadczenie
Legend Karcok Posted February 14, 2019 Sponsor Legend Posted February 14, 2019 NIE - Wiek - Staż na serwer (....) - Aktywność na forum - Nie znam cię kompletnie - Doświadczenie - Mój kot napisałby lepiej podanie - "Dlaczego Ty?" Mogę tak wymieniać i wymieniać, na pewno czegoś się doszukam.
Mocarny Ptysiek. Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts