IkillYOU Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Nie wiedziałem gdzie to zamieścić więc postanowiłem to napisać tutaj, bardzo proszę jakąś osobę o porozmawianie z gościem o nicku PLAY, zachowuje się jak jakiś oszołom, rozdaje bany bo ktoś wyraża swoje opinie, przykład kakao, dostał perma bo nie spodobało mu się że admin bez pytania innych osób zmienił mapę która wcześniej wygrała w głosowaniu. Potem jak zwróciłem mu uwagę, że mógłby troszkę wrzucić na luz to zaczął mi mówić, że zaraz też przytule bana. Ostatnio była taka sytuacja że zaczął mi coś przez mikrofon cisnąć, że lamie i go "wkurwiam", widać że gościu ogarnięty, gra bardzo dobrze, ale ja GRAM TUTAJ DLA PRZYJEMNOŚCI i nie będę od jakiegoś wieśniaka, który dostał admina wysłuchiwał jak mam grać. Poza graniem w cs mam masę lepszych zajęć, powtarzam gra w csa to tylko przyjemność w wolnych chwilach. Chcecie, żeby grało u was dużo ludzi, żeby wasze serwery były na jakimś poziomie i żeby ludzie kupowali vipy itd, to powinniście jakieś standardy mieć. Pozdrawiam kumatych ludzi, którzy poza tym całym graniem mają normalne życie i potrafią zachować kulturę wobec innych ludzi. IkillYOU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakao Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 100 % Racji, tak nie przyciągniecie graczy, mało osób na serwerze a admin rozdaje bany za nic " bo może". Wiem to z własnego doświadczenia bo byłem Vice Adminem dużej sieci i za takie zachowania traciło się posady, uwierzcie że to pomagało i przyciągało ludzi ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Nie chce nic mówić ale składcie skargi na Vice Administratora :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Zastosuj się do wzoru Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts