Mentoselele Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Nick: мєитσѕєℓєℓєℓє Imię: Maciek Wiek: 17Staż na serwerze: Doświadczenie: Byłem adminem na wielu sieciach i jestem adminem u nas na ONLY MIRAGE :) Znajomość sourcemoda [0/10]: Klasyczne 5/10 Czy byłeś/aś już adminem?: TAK Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Myślę że od godziny do dwóch. Dlaczego Ty?: Jestem osobą starająca się utrzymać porządek w swoim otoczeniu.Lubię pożartować i chętnie pomagam innym.Moją ulubioną bronią w naszej kochanej grze jaką jest Counter Strike jest AWP. Na pewno spędzał bym na tym serwerze trochę czasu. Posiadasz mikrofon?: Posiadam Kontakt: GG: 66274606 , steam: https://steamcommunity.com/id/mentoselele/ SteamID: STEAM_0:0:173579414 Posiadasz konto prime?: Oczywiście Akceptujesz regulamin admina?: Akceptuję Akceptujesz regulamin serwera?: Akceptuję Akceptujesz regulamin forum?: Akceptuję Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: Zapoznałem. 1
Deserved mayor Posted February 13, 2019 V.I.P Donor Deserved Posted February 13, 2019 +wiek +/-sm +doświadczenie +zapotrzebowanie na adminów -boże, co to za nick. To jak ci mówić na serwie, Mentos? podsumowując jestem na Tak. 1
Legend Karcok Posted February 13, 2019 Sponsor Legend Posted February 13, 2019 Ode mnie masz TAK + Wiek + Aktywny na forum + U mnie się wywiązujesz i wyrabiasz aktywność - GG (XD) 1
Mocarny Ptysiek. Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts