Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Krzys

Nick admina banującego: Misiek sad

Data/Mapa: Mirake 12.02.2019 18;02

SteamID: STEAM_0:0:427613077

[U:1:855226154]

Serwer (mod):     Only Mirage                          

Opis sytuacji: Powiedziałem ,ze patrze pałace ,jakiś gosc mi wszedł pod celownik (mój  CT ) powiedziałem popatrz okno po czym sie wyawliło dwój 

Ziomek o nicku ._. napisał mi nie popłacz sie to mu odpowiedzialem cos w stylu zebys ty zaraz nie płakał i w tym momencie ziomek odpalił maszyne do disowania ( próbował z całych sił ale majac 14 lat cieżko wyjsc tak aby było kogoś widac ) i w sumie tyle ja nic mu nie powiedziałem zeby dostać bana za OBRAZĘ 

Wycinek z konsoli:

Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś zbanowany na tym serwerze.</font><br />Długość: <b><u>30 minut</u></b><br />Wygasa: <b><u>12-02-2019 18:32</u></b><br />Admin: <b><u>๖ۣۣۜ‎Misiek. /SAD!</u></b><br />Powód: <b><u>Obraza</u></b>.
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś zbanowany na tym serwerze.</font><br />Długość: <b><u>30 minut</u></b><br />Wygasa: <b><u>12-02-2019 18:32</u></b><br />Admin: <b><u>๖ۣۣۜ‎Misiek. /SAD!</u></b><br />Powód: <b><u>Obraza</u></b>.

image.png.8f9f0e7486d8d1d5c6768e89260871e2.png

Dodatkowo możesz podać link do swojego bana z naszego sourcebans'a

SourceBans -Kliknij Tutaj

• Przykro mi 1
Opublikowano

@ MisiekPL @ Karcok

Ban za niecałe 20 minut, więc jeżeli już, to bardziej podchodzi to pod skargę, zażalenie. Niech Karcok, jako opiekun zadecyduje o dalszym rozwoju sytuacji.

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

Ban już minął.  Więc zamykam temat jeśli chcesz wyjaśnić sytuację,  dział only mirage- Skargi. 

• Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.