Jump to content
Nowe serwery? - Zagłosuj w ankiecie ×
EVENT WIELKANOCNY ×

Recommended Posts

Posted

nie powinno się zamykać tematu póki oskarżony się nie wybroni

temat 

Cytat

Na upartego nawet nie musiałabym Cię rozpisywać, ale się trzymam regulaminu. Dema kręcone przeze mnie, żeby nie było niedomówień, że niby zlagowane. Link do pobrania: https://www57.zippyshare.com/v/xIq9onoD/file.html 

Poleci rozpiska z 3 dem. Teoretycznie mogłabym rozpisać każdą akcję z tych demek, ale nie widzę w tym sensu.

Klatuwa1.dem

13:09 - 13:15 - na pierwszy ogień pójdzie najciekawsza akcja. Głowa na fleshu, nie miałeś prawa widzieć, gdzie stoi przeciwnik, a tym bardziej zabić go hs. 
13:17 - 13:22 - no też pięknie, aż się dowierzać nie chce.

Klatuwa2.dem 

15:05 - 15:12 - idealny strzał na głowę gościa na długiej, w spowolnieniu wygląda to bardzo ciekawie.
17:55 - 18:14 - ledwo było mu widać tę głowę, ponieważ był w smoke, a Ty oczywiście oddajesz idealny strzał. Później kolejne dwie pestki oraz dwa zabicia.

Klatuwa3.dem

24:42 - 24:49 - zabiłeś jednego, odwróciłeś się i władowałeś banię kolejnemu, jak zwykle pestką. Czas reakcji wprost wyśmienity.
24:58 - 25:03 - magia - Ty na midzie, a oni na longu - znów dwie pestki, jedna za drugą - dwa HS.

Miałam przyjemność grać już z osobami, które swoim stażem w cs'a przewyższają większość graczy. Nawet oni nie bili takich głów. 
Dziwisz się, że Cię wszędzie banują? Wyrzuć syf z pliku i naucz się kultury. Z tym rozkazywaniem chyba coś Ci się pomyliło, nie-kolego. 
I tak masz daleko werdykt, bo chciałeś jedynie zmarnować czyjś czas, więc również dobrze sama mogę podjąć decyzję. 

(Nie) do widzenia. 

klatuwa1.dem

13:09 mój teammate rzucił mi flesza, a macie wgrany plugin na "niefleszowanie" swoich. Halo? Właściciel serwera? -b

13:17 co tu jest? widać głowę to strzelam, zero jakiegokolwiek szejka nawet na 1/8 -b pozatym przez ten wasz ADMIN ESP ledwo co widać przeciwnika na demku

zamiast z hltv wziąc to sie bawicie w jakieś niewiadomo co

klatuwa2.dem

15:05-15:12 odpal 1/8... nic nie widać, zero szejka, zero targania celownikiem -b

17:55 LEDWO WIDAĆ GŁOWĘ? Normalny strzał i każdy ogarnięty gracz to powie, ale nie będę się rozkręcać bo znowu nachalny moderator tu przyjdzie i się będzie panoszyć warnami. PRZYPATRZ SIĘ DOBRZE -b

klatuwa3.dem

24:42 no i co że zabiłem jednego i się odwróciłem żeby władować banię kolejnemu? JAK ZWYKLE PESTKĄ? TO CO MOŻE MAM SPREJOWAĆ Z DRUGIEGO KOŃCA BSA ŻEBY W NIEGO STRZELAĆ DWIE MINUTY...? kolejny raz ŻADNEGO SZEJKA, czy szarpania celownikiem, wydaje mi się że po prostu jak się u was strzeli głowę to automatycznie ma się za to perma TAK? XD -b

24:58 na pierwszym killu z długiej widać przeskok i tyle +b

Jedna akcja to za mało

Wiem że i tak będę mieć tu bana bo to twój serwer, a ty nie potrafisz rozpisywać co właśnie udowodniłaś to punktując mnie w sposób:

"O, tu siadła pestka, tu kolejna, no to perm dla kolegi, tak być nie może, kto takie głowy wali" XD

dobra zawijam, a bana mam w dupie, steamy zmieniam jak rękawiczki powodzenia nauczcie się rozpisywać noby

dawaj moderator banuj cwaniaku

• Legend
Posted

"13:09 mój teammate rzucił mi flesza" Nawet nie spojrzałeś na demo. Nie, flesh nie był od kolegi z drużyny. 
Swoje już napisałam w odwołaniu, więcej dodawać nie będę, bo oboje skończymy z ostrzeżeniami. 

@ `rage 
Oraz oznaczę @ Karcok bo przydałoby się zrobić porządek w tym Twoim poście, bo ładnie prowokujesz moderatorów. 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.