LemoN1 Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Hello. Składam propozycje dotyczącą GSJ (Ground Strafe Jump) z czego gracze, którzy potrafią to robić, mogą przeskoczyć całą mapę z respa t na ct w ciągu 5 sekund idąc tą dłuższą stroną. Sam robię GSJ i wiem, jakie to może być irytujące, z czego większość już i tak myśli, że to są skrypty. Przechodząc do sedna, chcę aby GSJ było banowane/zakazane. Jeśli propozycja zostanie odrzucona, to może trzeba zmienić mod? Niedługo to każdy będzie tak skakać a gracze newbie nie zdążą nic kupić, bo przeciwnik będzie na respie. Taryfikator wyglądałby tak: - ostrzeżenie - kick - ban 1 dzień - ban permanentny albo usunąć te dwa skoki, bo to robi się śmieszne, że jeden powie dla drugiego, drugi dla trzeciego a później cały serwer będzie tak skakać. Można by też ZAKAZAĆ ciągłego robienia Ground Strafe Jump'a, chodzi o to, że nie będzie można tak latać po mapie cały czas. Piszcie co o tym sądzicie 2 1
Maus Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 To co napisał LemoN to prawda, jestem za tym aby to zakazać, co do drugiego skoku jestem w sumie za tym aby go usunąć, ale nie trzeba. Posiadam vipa i wiem jakie jest to ułatwienie, lecz są z tym problemy. Jeżeli drugi skok nie zostanie usunięty, to wywalić go z darmowego vipa (gracze którzy go otrzymują bez przerwy wchodzą na txt). Co do niektórych adminów (nie będę wytykać palcem, Ci co to robią wiedzą o kogo chodzi) po co wchodzicie na txt, pózniej gracze myślą, że też mogą tak robić i to robią.
Legend happy. Posted February 12, 2019 Donor Legend Posted February 12, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 2
Recommended Posts