gandziarz Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 HEJ! - Nick, na którym grasz : gandziarz- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/gandziarz/145.239.20.86:27125/- Znajomość AMX (1/10) : 10- Ile masz lat : 24- Steam ID : 0:1:437258- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : nie :)- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : tak :)- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Na wstępie chcę powiedzieć, że faktycznie jestem tu od 3/4 dni ale naprawdę biorę na poważnie te podanie i ofiaruję wolę chęci pomocy gronu administracji serwera bo jesteście fajną ekipą a każdy ogarnięty człowiek się wam przyda no i spełniam wszystkie wymagania. Dalej idąc tym tropem chcę zaznaczyć, że jestem często przy komputerze, często gram i często jestem ogólnie dostępny więc na pewno będę mógł szybko interweniować, nawet jak dziś o 2:20 piszę te podanie. Jeżeli chodzi o grę, znam się na niej, pare lat temu w innych sieciach odpowiadałem za oddział BLACKLISTED (nie mylić z stroną) po prostu rozpisywałem demka, oglądałem, banowałem i tak dalej.. - dla serwerowni. Prowadziłem swoje małe sieci z znajomymi i na wielu również adminowałem. Dla mnie najważniejsza jest kulturalna, uczciwa rozgrywka a zauważyłem, że faktycznie gdy nie ma admina i ludzie zaczynają to rozumieć to zaczyna się naprawdę dziać bałagan, widzę bardzo dużo wulgarnych osób, niektóre osoby latają z aimami na żywca i śmieją się, że nie ma admina. Chciałbym tępić takie próby oszustwa a zarazem być pomocnym dla wszystkich. Czuje, że może być to miła współpraca. By żyło nam sie dobrze i szczęśliwie.. Amen :) 1 1
Legend Karcok Posted February 12, 2019 Sponsor Legend Posted February 12, 2019 +/- Podanie z głową napisane, lecz byłoby chyba lepiej napisać krótki zwięźle i na temat - Aktywność serwerze od 3 dni - Rejestracja na forum 11 godzin temu Pograj z nami jeszcze chwilę, daj się poznać ludziom na serwerze, jak i na forum i dopiero wtedy złóż podanie. Jestem na NIE
Deserved mayor Posted February 12, 2019 V.I.P Donor Deserved Posted February 12, 2019 1. Gametracker słaby. 2. Konto pod podanie, nawaliłeś trochę bezsensownych postów by na szybko się pokazać. 3. Znajomość AMX fajnie. 4. Dojrzałość emocjonalna w parze z wiekiem myślę, że idzie. Podsumowując jestem odrobinę na NIE, lecz to nie ja podejmuje decyzje.
ina.❤ Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 + wiek, + doświadczenie, + chęci pomocy, - słabe GT, - forum, - mało znany. Nadrób forum i czas na serwerze. Daj się poznać i pisz kolejne podanie. Pozdrawiam! 1
QW3RTY Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Staż na serwerze 3 dni i już admin - Aktywność ok ale też potrafię utrzymać taką w dni wolne zapewne grasz(ferie) utrzymaj taką 2-3 tygodnie to pogadamy XD Więcej nie trzeba pisać, brak wszystkich wymagań - na nie. 1
gandziarz Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 Więc na razie proszę o zawieszenie/zamknięcie postu, oczywiście przewidziałem to ale warto się było pokazać ludziom. :) Na razie mam adminów w znajomych steam więc będę ich informować a jako gracz postaram sie pomóc innym. :) ps. postów nie nabijam, mam ich 10 po prostu odpowiadam na tematy, które są aktywne - chyba każdy może. :p ps2. qwerty nie ja nie mam ferii, pracuje jak normalny człowiek tylko mam więcej tego czasu. 2
Deserved mayor Posted February 12, 2019 V.I.P Donor Deserved Posted February 12, 2019 Zamykam na życzenie użytkownika.
Recommended Posts