Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Recommended Posts

Posted

HEJ!

- Nick, na którym grasz : gandziarz
- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/gandziarz/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) : 10
- Ile masz lat : 24
- Steam ID : 0:1:437258
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : nie :)
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : tak :)
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Na wstępie chcę powiedzieć, że faktycznie jestem tu od 3/4 dni ale naprawdę biorę na poważnie te podanie i ofiaruję wolę chęci pomocy gronu administracji serwera bo jesteście fajną ekipą a każdy ogarnięty człowiek się wam przyda no i spełniam wszystkie wymagania. Dalej idąc tym tropem chcę zaznaczyć, że jestem często przy komputerze, często gram i często jestem ogólnie dostępny więc na pewno będę mógł szybko interweniować, nawet jak dziś o 2:20 piszę te podanie. Jeżeli chodzi o grę, znam się na niej, pare lat temu w innych sieciach odpowiadałem za oddział BLACKLISTED (nie mylić z stroną) po prostu rozpisywałem demka, oglądałem, banowałem i tak dalej.. - dla serwerowni. Prowadziłem swoje małe sieci z znajomymi i na wielu również adminowałem. Dla mnie najważniejsza jest kulturalna, uczciwa rozgrywka a zauważyłem, że faktycznie gdy nie ma admina i ludzie zaczynają to rozumieć to zaczyna się naprawdę dziać bałagan, widzę bardzo dużo wulgarnych osób, niektóre osoby latają z aimami na żywca i śmieją się, że nie ma admina. Chciałbym tępić takie próby oszustwa a zarazem być pomocnym dla wszystkich. Czuje, że może być to miła współpraca. By żyło nam sie dobrze i szczęśliwie.. Amen :) 

• Like 1
  • Haha 1
  • Legend
Posted

+/- Podanie z głową napisane, lecz byłoby chyba lepiej napisać krótki zwięźle i na temat

- Aktywność serwerze od 3 dni

- Rejestracja na forum 11 godzin temu

Pograj z nami jeszcze chwilę, daj się poznać ludziom na serwerze, jak i na forum i dopiero wtedy złóż podanie.

Jestem na NIE

• Deserved
Posted

1. Gametracker słaby. 

2. Konto pod podanie, nawaliłeś trochę bezsensownych postów by na szybko się pokazać.

3. Znajomość AMX fajnie.

4. Dojrzałość emocjonalna w parze z wiekiem myślę, że idzie. 

Podsumowując jestem odrobinę na NIE, lecz to nie ja podejmuje decyzje. 

Posted

+ wiek,

+ doświadczenie, 

+ chęci pomocy, 

- słabe GT, 

- forum, 

- mało znany. 

Nadrób forum i czas na serwerze. Daj się poznać i pisz kolejne podanie. 

Pozdrawiam! 

• Like 1
Posted

Staż na serwerze 3 dni i już admin -

Aktywność ok ale też potrafię utrzymać taką w dni wolne zapewne grasz(ferie) utrzymaj taką 2-3 tygodnie to pogadamy XD

Więcej nie trzeba pisać, brak wszystkich wymagań - na nie.

• Haha 1
Posted

Więc na razie proszę o zawieszenie/zamknięcie postu, oczywiście przewidziałem to ale warto się było pokazać ludziom. :) Na razie mam adminów w znajomych steam więc będę ich informować a jako gracz postaram sie pomóc innym. :)

ps. postów nie nabijam, mam ich 10 po prostu odpowiadam na tematy, które są aktywne - chyba każdy może. :p

ps2. qwerty nie ja nie mam ferii, pracuje jak normalny człowiek tylko mam więcej tego czasu. 

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.