Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Recommended Posts

Posted

224261243_PODLUP!!!.png.32952b13f51509e06e2c88d4a635aeee.png

Witajcie moi drodzy,

Standardowo. Kolejny poniedziałek, kolejna lupa tym razem z @ mayor'em.

Mejdżor uhahany wariat. Lubie jak wpada na tsa i zanim coś powie to musi się opanować od śmiechu :D PS. Nie wciągaj tyle :D

Ogólnie w porządku gość, nie mam do niego żadnych zastrzeżeń zarówno jak opiekuna, jak i ziomeczka do grania dla mnie jest spox

Jest mega spoko opiekunem arenki oraz właścicielem FFA. Jest miły, pomocny i z poczuciem humoru. Podsumowując jest mega kozak ;D

W ogóle go nie znam ale z tego co go kilka razy widziałem to toxic player wchodzi na ts i wyzywa ludziom matki.

@ mayor jest osobą toksyczna, która nadużywa swoich praw i nic nie robi posiadając range moderator. Denerwuje ludzi, wyzywa każdego bez powodu, po prostu głąb.

Specyficzna osoba ze specyficznym stylem bycia, która wchodzi na kanały i drze japę myśląc, że jest nie wiadomo kim. Jeden wielki cwaniak.

Gabryś, mój rakietowy przyjaciel. Trochę chucherko. Gorszy opiekun areny i gorszy właściciel FFA. Ogólnie to mój najlepszy kumpel z całej sieci.

Hoduję świnie w domu tłumacząc, że to papugi. Jako moderator i opiekun serwera spisuję się dobrze. 

Pomocny można na niego liczyć w każdym momencie :) Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku choć potrafi nieźle kogoś doprowadzić szału :)

Co sądzę o Majorku??? Hmm.. Jest spoko... Zwariowany debilek jak ja, ale ja jestem fajniejszy :D

• Like 2
  • I love it 1
  • Deserved
Posted
10 minut temu, sad. napisał:

@ mayor jest osobą toksyczna, która nadużywa swoich praw i nic nie robi posiadając range moderator. Denerwuje ludzi, wyzywa każdego bez powodu, po prostu głąb.

Wiedziałem, że ktoś mnie doceni :serduszko:

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.