Mocarny Ptysiek. Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Witajcie moi drodzy, Standardowo. Kolejny poniedziałek, kolejna lupa tym razem z @ mayor'em. #1 Mejdżor uhahany wariat. Lubie jak wpada na tsa i zanim coś powie to musi się opanować od śmiechu :D PS. Nie wciągaj tyle :D #2 Ogólnie w porządku gość, nie mam do niego żadnych zastrzeżeń zarówno jak opiekuna, jak i ziomeczka do grania dla mnie jest spox #3 Jest mega spoko opiekunem arenki oraz właścicielem FFA. Jest miły, pomocny i z poczuciem humoru. Podsumowując jest mega kozak ;D #4 W ogóle go nie znam ale z tego co go kilka razy widziałem to toxic player wchodzi na ts i wyzywa ludziom matki. #5 @ mayor jest osobą toksyczna, która nadużywa swoich praw i nic nie robi posiadając range moderator. Denerwuje ludzi, wyzywa każdego bez powodu, po prostu głąb. #6 Specyficzna osoba ze specyficznym stylem bycia, która wchodzi na kanały i drze japę myśląc, że jest nie wiadomo kim. Jeden wielki cwaniak. #7 Gabryś, mój rakietowy przyjaciel. Trochę chucherko. Gorszy opiekun areny i gorszy właściciel FFA. Ogólnie to mój najlepszy kumpel z całej sieci. #8 Hoduję świnie w domu tłumacząc, że to papugi. Jako moderator i opiekun serwera spisuję się dobrze. #9 Pomocny można na niego liczyć w każdym momencie :) Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku choć potrafi nieźle kogoś doprowadzić szału :) #10 Co sądzę o Majorku??? Hmm.. Jest spoko... Zwariowany debilek jak ja, ale ja jestem fajniejszy :D 2 1
Deserved mayor Posted February 11, 2019 V.I.P Donor Deserved Posted February 11, 2019 10 minut temu, sad. napisał: @ mayor jest osobą toksyczna, która nadużywa swoich praw i nic nie robi posiadając range moderator. Denerwuje ludzi, wyzywa każdego bez powodu, po prostu głąb. Wiedziałem, że ktoś mnie doceni 2
V.I.P AxaDaksi^_^ Posted February 11, 2019 V.I.P Posted February 11, 2019 Ale on jest OP :D XD toosz to legenda 1
Recommended Posts