Jump to content
Nowe serwery? - Zagłosuj w ankiecie ×
EVENT WIELKANOCNY ×

Recommended Posts

Posted

Hej, mam taki jeden pomysl. Co myslicie zeby z serwer dd2 zrobic serwer dwu mapowy dd2/inferno bo wedlug mnie to genialny pomysl, wszystko moge pomoc przygotowac. Przeciez duzo by to nie zmienilo milosnikom dd2 a zawsze to taka swiezosc dla graczy i bylby to jedyny taki serwer w PL. Glownie kieruje to do naszych szefow :) Bo ludzie na pewno by zmienili zdanie gdyby troche tak pograli. A Wy jak myslicie? To powazna zmiana ale sprobowac warto i bedzie ciekawiej.

plusujcie jak sie wam podoba pomysl zeby przekonac Zawiszaka.

• Legend
Posted

Ja tam jestem na nie, wchodzę sobie pograć only dd2, reszta map mnie nie interesuje - jak już to nowy osobny serwer i wtedy może być jakiś 3 maps typu inferno/dd2/nuke.

• Like 3
  • I love it 1
Posted

Mimo że nie gram to sorki, ale na nie :v. Ludzie wchodzą pograć właśnie na dd2, a nie inferno. Imo mógłby kiedyś powstać serwer, gdzie będą mapy z samymi zakładnikami xD Agency, assault, militia, office. Lub z tymi mapami z operacji, hydra, bravo itd.

• Like 1
  • Legend
Posted

Propozycję niestety odrzucam, na tym serwerze nigdy nie zostaną wgrane inne mapy. Naszym zamysłem było stworzenie serwera ONLY DD2 i tego się trzymamy. 

• Like 2
  • I love it 1
  • Legend
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.