ten Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Hej, mam taki jeden pomysl. Co myslicie zeby z serwer dd2 zrobic serwer dwu mapowy dd2/inferno bo wedlug mnie to genialny pomysl, wszystko moge pomoc przygotowac. Przeciez duzo by to nie zmienilo milosnikom dd2 a zawsze to taka swiezosc dla graczy i bylby to jedyny taki serwer w PL. Glownie kieruje to do naszych szefow :) Bo ludzie na pewno by zmienili zdanie gdyby troche tak pograli. A Wy jak myslicie? To powazna zmiana ale sprobowac warto i bedzie ciekawiej. plusujcie jak sie wam podoba pomysl zeby przekonac Zawiszaka.
Legend czak Posted February 8, 2019 V.I.P Donor Legend Posted February 8, 2019 Ja tam jestem na nie, wchodzę sobie pograć only dd2, reszta map mnie nie interesuje - jak już to nowy osobny serwer i wtedy może być jakiś 3 maps typu inferno/dd2/nuke. 3 1
young igi Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Mimo że nie gram to sorki, ale na nie :v. Ludzie wchodzą pograć właśnie na dd2, a nie inferno. Imo mógłby kiedyś powstać serwer, gdzie będą mapy z samymi zakładnikami xD Agency, assault, militia, office. Lub z tymi mapami z operacji, hydra, bravo itd. 1
Legend Gosia ?! Posted February 8, 2019 V.I.P Donor Legend Posted February 8, 2019 Propozycję niestety odrzucam, na tym serwerze nigdy nie zostaną wgrane inne mapy. Naszym zamysłem było stworzenie serwera ONLY DD2 i tego się trzymamy. 2 1
Legend Gosia ?! Posted February 8, 2019 V.I.P Donor Legend Posted February 8, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts