Jankes_10 Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Nick: ❤Jαикєѕ❤Imię: WiktorWiek: 15 prawie 16Staż na serwerze: 25 godzinDoświadczenie: Dużo grałem jako zwykły gracz i jako administrator. Znajomość sourcemoda [0/8]: 4, kiedyś znałem więcej, ale zawsze można sobie przypomnieć ;)Czy byłeś / byłaś już adminem?: TakIle czasu możesz poświęcić na serwerze?: w tygodniu około 3,4 a w weekend od 4 do 6 godzin ;)Dlaczego Ty?: Ponieważ jest coraz więcej haxów i nie moge na to patrzeć jak ludzie grają na wh,aimbocie itp. Posiadasz mikrofon?: Tak.Kontakt:https://steamcommunity.com/profiles/76561198876728231/ Facebook: PvSID: STEAM_1:1:458231251 Posiadasz konto prime?: TakAkceptujesz regulamin admina?: Akceptuję ;) Akceptujesz regulamin serwera?: Akceptuję ;) Pozdrawiam cała administrację ;)
EXTREMAAAAA Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Nowe konto, pod podanie. W tygodniu 3-4, a weekend 4-6, no dobrze, ale po GT tego nie widać. Raz miałeś ponad 200 minut i raz ponad 300. Skoro nie możesz na to patrzeć to się przyłóż, masz prawie 16 lat, więc masz dużo czasu. Na plus doświadczenie, o ile to prawda. Popraw aktywność na forum i nieco na serwerze i wtedy, jak najbardziej będę za okresem próbnym.
Mocarny Ptysiek. Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Aktywność jest trochę inna niż mówisz. Taka trochę gra w kratkę. Podstawy znasz. Forum leży. Reasumując jestem na małe tak - okres próbny.
Animal Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Jestem za okresem próbnym: słaba aktywność na forum, doświadczenie masz, aktywność na serwerze jest w miare
Owner Dudnes Posted February 9, 2019 Owner Posted February 9, 2019 Ze względu na zapotrzebowanie Adminów przyjmuje na okres próbny 1
Owner Dudnes Posted February 9, 2019 Owner Posted February 9, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts