FENNEKK Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Nick: FENNEKImię: WojciechWiek: 15 Staż na serwerze: 20-30hDoświadczenie: Póki co żadne ale zawsze musi być ten 1 raz ;] Znajomość sourcemoda : 4/8 ale nauczyc sie to nie problem przecież ¯\_(ツ)_/¯Czy byłeś / byłaś już adminem?: NieIle czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3h w godzinach wieczornych ale w weekend wiecej ;pDlaczego Ty?: Chciałbym też pomóc innym nad zapanowaniem gdyż ostatnio na serwerze rzadko przebywa jakis admin ;v na pochwale zasluguje jedynie @ Danielele Posiadasz mikrofon?: Tak.Kontakt:https://steamcommunity.com/profiles/76561198866919902/ fb jak bedzie trzeba Akceptujesz regulamin admina?: Tak.Akceptujesz regulamin serwera?: Akceptuję ;D
EXTREMAAAAA Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Według mnie skala SM jest siedmiostopniowa, nie wiem skąd wziąłem ósmy stopień. Cytat 1 - Nie wiesz co to sourcemod. 2 - Wiesz mniej więcej co to sourcemod, ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi. 3 - Orientujesz się w sourcemodmenu. 4 - Umiesz sprawnie korzystać z sm_admin. 5 - Umiesz sprawnie korzystać z sm_admin oraz znasz dużo dodatkowych komend. 6 - Umiesz sprawnie korzystać z sm_admin oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy. 7 - Umiesz sprawnie korzystać z sm_admin oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz komplikować je. Dodatkowo umiesz tłumaczyć pluginy, znasz dobrze lokalizacje plików sourcemoda. https://www.gametracker.com/player/FENNEK/145.239.237.106:27130/ GT mierne. Aktywność na forum zerowa. Podanie chaotyczne. Na nie. 1
FENNEKK Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 GT mierne, poniewaz nie mam caly czas jednego nicku ;v jesli nie wierzysz to prosze wbic na serwer ;) od resetu rankingu mam juz samo 9h ;c
Owner Dudnes Posted February 9, 2019 Owner Posted February 9, 2019 Poczytaj trochę na temat sourcemod'a zdobądź chociaż podstawową wiedzę i wtedy złóż ponownie podanie. 1
Owner Dudnes Posted February 9, 2019 Owner Posted February 9, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts