Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Recommended Posts

Posted

Nick: FENNEK
Imię: Wojciech
Staż na serwerze: 20-30h
Doświadczenie: Póki co żadne ale zawsze musi być ten 1 raz ;]

Znajomość sourcemoda : 4/8 ale nauczyc sie to nie problem przecież ¯\_(ツ)_/¯
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Nie
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3h w godzinach wieczornych ale w weekend wiecej ;p
Dlaczego Ty?: Chciałbym też pomóc innym nad zapanowaniem gdyż ostatnio na serwerze rzadko przebywa jakis admin ;v na pochwale zasluguje jedynie @ Danielele
:cryingg:

Posiadasz mikrofon?: Tak.
Kontakt:https://steamcommunity.com/profiles/76561198866919902/    fb jak bedzie trzeba 
Akceptujesz regulamin admina?: Tak.
Akceptujesz regulamin serwera?: Akceptuję ;D:serduszko:

Posted

Według mnie skala SM jest siedmiostopniowa, nie wiem skąd wziąłem ósmy stopień.

Cytat

1 - Nie wiesz co to sourcemod. 

2 - Wiesz mniej więcej co to sourcemod, ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi. 

3 - Orientujesz się w sourcemodmenu. 

4 - Umiesz sprawnie korzystać z sm_admin. 

5 - Umiesz sprawnie korzystać z sm_admin oraz znasz dużo dodatkowych komend. 

6 - Umiesz sprawnie korzystać z sm_admin oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy.

7 - Umiesz sprawnie korzystać z sm_admin oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać

pluginy oraz komplikować je. Dodatkowo umiesz tłumaczyć pluginy, znasz dobrze lokalizacje plików sourcemoda.

https://www.gametracker.com/player/FENNEK/145.239.237.106:27130/ GT mierne. Aktywność na forum zerowa. Podanie chaotyczne. Na nie.

• Like 1
Posted

GT mierne, poniewaz nie mam caly czas jednego nicku ;v jesli nie wierzysz to prosze wbic na serwer ;) od resetu rankingu mam juz samo 9h ;c

• Owner
Posted

Poczytaj trochę na temat sourcemod'a zdobądź chociaż podstawową wiedzę i wtedy złóż ponownie podanie.

• Like 1
  • Owner
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.