Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 

/lece na farcie/ m3h3dr0n* :]

Nick admina banującego: 

PaleWroty

Data/Mapa: 04.02.2019 - 16:05:13

IP/SteamID: 

STEAM_1:0:819476990

Serwer (mod):          DD2                     

Opis sytuacji: Normalnie gram może troche farce :/

Wycinek z konsoli: 
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:819476990'
[AMXBans] Twoje IP: '#####'
[AMXBans] =======================================

Opublikowano

Wtrącę się, ale z jakiej racji admin na urlopie, banuje? Trochę paradoks.

I obrażanie w tym miejscu UBT i prowokowanie, jest no najmniej śmieszne, bo wcale nie jesteś ani sprytny, ani mądry, co pokazały liczne akcje.

Jak mi gość się nie podoba, to go banuje, bo dla mnie jest cziterem? Jak mogę to zrobić, skoro nie mam dowodów?

Ba! Ty uważasz, że jest na pewno cziterem, ale demka nie rozpiszesz. Dlaczego? Nie umiesz? To nie trudne, mogę Cię nauczyć. :)

Normalnie profeszjonal admin. 

Spam wybaczcie, moderatorzy.

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Lepiej jest źle rozpisać niż nie zrobić tego wcale, a ułatwia to o wiele naszą pracę.

Szukanie linku na postawie godziny bana trwa chwilę, ściągnięcie i obejrzenie całej rozgrywki też.

Przy większej ilości odwołań to zajmuje 5 razy więcej czasu niz mogłoby.. wystarczy link do demka i parę akcji.

W dodatku uczymy się na błędach - ubt wypisuje spalone akcje bądź może odrzucić te które podaliście z uzasadnieniem.

http://d1.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-1902041552-de_dust2.dem.zip

6:20 pociągnięte fullauto b- ( ale z perspektywy spect mogło faktycznie wyglądać na aimowy shake )

7:06 skan na słuch b- ( często sam tak robię )

Gościu całą mapę sprawdza miejscówki, zna parę ładnych skanów.. odwraca się od fleszy i gra na słuch i ładnie strzela.

Movement ładny, nie widzę podstaw do tego żeby miał się odpalać skoro tak gra ;)

Nie podoba mi się tylko jedna rzecz:

image.png.3e1fabb643c1c4a5f19bdf42ce261690.png

Banicje na to ip przez vermiliona

Ale akcje są legit, niczego w nich nie widzę. Chyba że ktoś z ekipy ma coś do dodania.

@ Grabuśś

@ Gosia ?!

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Skoro  EXTREMAAAAA tak ładnie się wypowiedział na temat mojego kolegi to i ja się wypowiem na temat extrimka. 

Gościu nie wchodź na jego inteligencję i spryt bo ktoś taki jak ty te słowa i cechy widział w słowniku i może jakichś bajkach dla niezbyt wymagających dzieci.  Spam na końcu dużo o tobie mówi.  Chwalenie sie tytułem przyznanym przez katujemy może chwalić się jedynie ktoś tak dojrzały jak ty. Wszyscy wiedzą że nadanie tytułu przez katujemy to jak wybranie w PSL-u zastępcy,  sekretarki etc. sami znajomi i rodzina. Więc nie ma czym się podniecać zbytnio ZIOM. 

Pale wroty ma prawo być zły na wasze UB bo niektórzy z "was" sobie wchodzą na serwa i testują w dość dziwny sposób wiedzę adminów.  Np. karcok kręcąc co chwilę myszką w kółko jak na odpale. .. a później poprosił przyjaciela w UB by go odbanował.  Przyjaciel również z PSL-u zrobił to w sposób osmieszajacy admina.  

Powiem tyle.  Jesteście śmieszni w swojej istocie i poczuciu władzy.  Władza którą tu macie jest tyle warta co wasze poczucie humoru i szacunek dla innych.  

Co do bana to gość wyglądał jak odpał, a to że skanuje dla przykrywki każdą fajną miejscowke uja znaczy.  Samo IP o gościu dużo świadczy więc przed zlinczowaniem admina polecam najpierw przyjrzeć się sprawie. 

• Lubię to! 1
  • Haha 3
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.