NamePrivate Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Nick oskarżyciela:ERHA Nick oskarżonego:Tomek IP lub SID oskarżonego: nw xd Przebieg sytuacji:Siemka chciałem wbić na serwer, ale ktoś się podszywał za mnie. Był Tomek chciałem mu powiedzieć że ktoś inny gra na moim nicku a on mnie zbanował za podszywanie zamiast ze mną pogadać. Tomek ogarnij się Dowody: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 2 hours , 25 minutes and 58 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : ( 1 ) ERHA [AMXBans] Reason : ' Podrzywka ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 54210003 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.61.136 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Zastosuj się do wzoru.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Dobra ode mnie dostanie ub juz za chwile bo znam go z gry i wiem ze to nie podszywka:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Potwierdzam, Z góry przepraszam ale odruchowo myślałem że to podszywka bo wcześniej ERHA grał. Jeszcze raz przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 7, 2015 Owner Share Posted January 7, 2015 Ban już dawno wygasł więc zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 7, 2015 Owner Share Posted January 7, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted April 27, 2015 Owner Share Posted April 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts