Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że przejąłem pałeczkę, po @ Gosia ?! , to też wznawiam rozpisywanie GT :)

@ BeFFu 1214 punktów, a to tylko ostatnie 7 dni. Chłopak mieszka na serwerze i cóż tu dużo mówić. Wychodzi z domu i już jest w grze :) Brawo !

@ Elwis1916  1002 punkty. Co tu dużo mówić, sąsiad "BeFFu", ma posłuch wśród graczy. Dobrze, że wróciłeś :)

@ Patataj 581 punktów (liczydło nie kłamie). Powyżej, normy i widać, że się starasz :D 

@ misio-fazi 881 punktów. Starasz się zdobywać nową wiedzę, co się bardzo ceni. Do tego ilość czasu jaką poświęcasz jest wyjątkowa :) 

@ Jaro :) 531 punktów,  przyjemnie się na to patrzy :)  Dobre, GT, za rozsądną cenę :)

@ ~RaDoM~ 938 punktów, Admin, którego gracze szanują, bardzo dobre GT (wylewa fundamenty pod dom na serwerze) :D

@ CałyJa 973 punkty, Bardzo ładnie, często gra rano i pilnuje serwera. Dostaniesz piwo ode mnie :)

@ _Remik_92_Novy_ 445 punktów, Cichociemny Admin, atakuje z zaskoczenia, zna się na robocie :)

@ INVISIBLE 388 punktów, Jeszcze troszkę i będzie 420 :) Dociśnij nieco mocniej ;)  1/3 Ostrzeżeń

@ Zbychu 346 punktów,  Wierzę, że potrafisz lepiej :) Sam też święty nie jestem :)

@ lozarty drozdzik 232 punkty, Bywało lepiej, rozumiem, że wpadasz od czasu do czasu, jak byś mógł nieco częściej... :)

@ Palewroty 1845 punkty, Wynajmujesz działki na serwerze ? Zakaz handlu i własnej działalności na serwerze :D Brawo.

W razie problemów, zawsze można pisać do Mnie lub do Gosi.  Admini dowiedzieli sie o "nowej" zabawce amx_nick  i myślę, że już im przeszło :) (Edukacja jednak się przydała). Postaram się być częściej o ile mi czas pozwoli.

Gratuluje Administracji serwera, za starania i czas poświęcony na serwerze. Szanuję to ! Razem, zrobimy więcej :) Wyjątek Neo.

@ Michal1916 - Degradacja, za brak panowania nad emocjami i zbyt wiele szans dawanych.

@ Hindzia 400 punktów, Ten egzemplarz, do niczego się nie nadaje i jak się nie poprawi, to dostanie ostrzeżenie :)

@ Gosia ?! 506 punktów, Gosia, po prostu teraz może :D Nieco więcej by się przydało :)

Zapomniałem:

@ Zawiszak? marne 102 punkty, Zbyt zajęty wprowadzaniem usprawnień serwera, dialogami z innymi osobami, aby miał czas na grę. Szacunek :)  (Jak ja Cie mogłem pominąć) :D

W ramach podziękowania za wytrwałość i zaufanie, ściągam (prawie)wszystkim Adminom Ostrzeżenia. Neo, dostaje ostrzeżenie za zachowanie.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 2
  • Haha 4
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.