Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  zeeimzy

Nick admina banującego: ŠžýšžKã

Data/Mapa: 2019-01-25 14:43:47

SteamID: STEAM_1:0:106852859

Serwer (mod):     ★ Katujemy.eu | Arena 1v1 • 128 TK •                          

Opis sytuacji: Po trafieniu rzekomego Admina na arenie zabiłem go używając strategii typu "prefire" ze względu na to,że wcześniej mnie trafił i wiedziałem,gdzie się znajduje.Admin po tej sytuacji prawdopodobnie bez żadnych podstaw zwyczajnie się zirytował i od razu zbanował mnie z serwera ponieważ bana dostałem dosłownie chwile po rozpoczęciu nast. rundy.

Wycinek z konsoli:
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś zbanowany na tym serwerze.</font><br />Długość: <b><u>999999 minut</u></b><br />Wygasa: <b><u>20-12-2020 01:22</u></b><br />Admin: <b><u>ŠžýšžKã</u></b><br />Powód: <b><u>multi</u></b>.

Damage Given to "ŠžýšžKã" - 398 in 2 hits
Player: zeeimzy - Damage Taken
-------------------------
Damage Taken from "ŠžýšžKã" - 85 in 1 hit

Ubiegam się o odbanowanie i wyciągnięcie konsekwencji w związku z nieprawidłowym zachowaniem "admina" bo marnuje tylko mój czas i bezpodstawnie rzuca kary ludziom na serwerze tak jak w moim przypadku,pozdrawiam;-)

• Lubię to! 1
Opublikowano

sam bym chciał usłyszeć wyjaśnienia o ile jakieś ma i czy cokolwiek sprawdził zanim dał mi bana X D
check demko,nothing is suspicious here

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.