Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ✞

Nick admina banującego:nowow czy jakoś tak 

Data/Mapa: 2019-01-23 21:35:35

SteamID: STEAM_1:0:454535272

Serwer (mod):         Retake                       

Opis sytuacji: Wszedłem na serwer wraz z kolegami, chcieliśmy poćwiczyć aim'a przed mm, nagle wrzuciło mnie do tt aby bronić paki, został ostatni typ w mainie, ( wiedziałem że jest tam bo dostałem info od kolegi którego zabił ostatni CT ). Zabiłem go tapem gdyż nagle dostałem perma o wh beż żadnego sprawdzania ;)) Pozdrawiam nie ogarniętego Admina, + do tego gdy kolega przeklną na serwerze owy admin stwierdził i powiedział do mojego Znaj, aby uważał bo ma zły dzień ;))))

Wycinek z konsoli:

Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Opublikowano

Napisz mi jaka to była mapa bo nie pamiętam obejrzę demko i napisze w których momentach to bylo ;) Nie bylo bez sprawdzania kolego bo bylem na spekcie, bez tego bym nie mogl dac ci bana. Albo sam znajde demko

• Lubię to! 1
Opublikowano

A więc to wyglądało tak że gramy sobie i byłem w drużynie ze zbanowanym, graliśmy, graliśmy i akcja w 16 minucie dała mi znak do działania, przynajmniej tak uważam, chłop biega po bsie broni bsa, i celując idealnie w główkę przeciwnika wychyla z prefire na osobę wychodzącą z maina. Tam jeszcze było parę akcji które mi śmierdziały. Nie wiem co teraz mam stwierdzić, też mogłeś wiedzieć bo tak jak pisałeś dostałeś info. A i na przyszłość żeby twoi koledzy nie obrażali ;) 

• Haha 1
Opublikowano

16 minuta wcelowany przez sciane 

16:10 wybiega wcelowany i strzela heada ;/ 

Jeśli ban nie słuszny przepraszam nie mam nic do dodania nie będę rozpisywał tego dema.. Pa

• Zasłużony
Opublikowano

O twojej rozpisce pogadam później na TS.

Sam już sprawdzę.

edit:

ROZPISKA:

12:30 - Nic nadzwyczajnego

13:59 - Dziwny pierwszy strzał

16:00 - Dobra pestka i tyle.

16:22 - Na widoku byli - wcześniej też ich widział.

16:31 - Padł CT w mainie. Dostał też wcześniej info że tam jest.

Brak powodów do nadania Bana.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.