Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcialbym zlozyc propozycje zmiany w waszym regulaminie. Jako, ze banujecie za tzw przyspieszanie za pomoca spadochronu to rownie dobrze mozecie robic to samo z osobami ktore nie robia zadnego bunnyhopa a machaja myszka w lewo i prawo oraz klikaja a + d. Dla mnie bany za cos co mniejszy procent graczy potrafi jest po prostu komiczne i to rowniez powinno w mojej opinii zostac zmienione. Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Według mnie ten podwójny skok powinien być całkowicie usunięty z serwera w dużym stopniu psuje rozgrywkę i utrudnia grę .Ponadto daje wiele możliwości na jakieś szybsze skakanie i przemieszczanie sie w miejsca gdzie  zwykły gracz nie wejdzie .Powinien być to bardziej klasyczny DD2. A to skakanie co kolega wyżej pisze to każdy gracz który ma VIP i zbinduje sobie klawisz i umie w jakimś małym stopniu BH to powinien to łatwo sie nauczyć.Wiem że to skakanie dużo ułatwia i dlatego gracze chcą by było to nie zakazane. Oczywiście to tylko moje zdanie Administracja zrobi jak uważa by serwer był fajny i odpowiedni dla graczy i umilił im grę...

Pozdrawiam 

• Legenda
Opublikowano

Z góry odrzucam propozycję.

To co działo się na serwerze przed zaktualizowaniem regulaminu było porażką. Bany nadal będą nadawane, a double jump zostaje.

• Lubię to! 3
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.