Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Rezygnacja z Admina dd2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety muszę zrezygnować z funkcji Admina ze względów osobistych. Dziękuje całej ekipie dd2 oraz @ Gosia ?! @ Zawiszak? za danie mi szansy Bardzo przyjemnie się z wami współpracowało @ Palewroty @ CałyJa @ Patataj @ misio-fazi @ lozarty drozdzik @ shokuŚ @ Jaro :) @ Hindzia przepraszam jak kogoś nie oznaczyłem. Dziękuje wam Wszystkim :) Jak sobie wszystko po układam to z pewnością do was wrócę :) Trzymajcie się :)

Opublikowano

Szkoda, że odchodzisz, ale to twoja decyzja. Powodzenia w życiu :D mam nadzieje, ze szybko wrocisz :O.

Opublikowano

Pfffff Następny :facepalm::placz:

Dobra dobra ....

Ale szybko wracaj !!!:default_smile:

Tak więc no co tu pisać to  jest twoja decyzja ja to popieram :like:

myślę że te jedyne miejsce bedzie czekać na cb

Pozdrawiam i życzę dużo sukcesów w życiu Prywatnym :default_wink:

Opublikowano
1 minutę temu, Gosia ?! napisał:

Dziękuję za współpracę i mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz :serduszko:

Postaram się jak najszybciej

Opublikowano

Mordo ty moja byłeś najlepszym adminem którego znałem wracaj szybko i nie zapomnij o mnie ;)

Opublikowano

Kurcze przykro bo kolejny dobry admin i gracz rezygnuje. Szkoda bo bardzo fajnie się z Tobą grało. Mam nadzieję że jeszcze zagrasz z nami. Trzymaj się i powodzenia życzę :default_smile:

Opublikowano

Kurcze @Elwis masz jak najszybciej uregulowac swoje sprawy i wrocic do nas bo faktycznie jestes jednym z najlepszych adminow na dd2 i jestes spoko jako gracz zawsze trzymasz fason. do zobaczenia na dd2.

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.