Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.:Witam:.
Chciałem się spytać o co dokładnie chodzi z osobą o nicku: wektor
Będąc na serwerze zauważyłem że ten gracz na U@ oznaczony jest jako ADMIN i nie zrozumiałem sytuacji
Ale jest to już nieaktualne pytanie gdyż nie zauważyłem że ten gracz zakupił dziś vipa
przepraszam że zawracam głowę mój błąd.
Każdy czasem popełnia błędy...
Zapomniałem że vip wyświetla się jako Admin tylko po prostu dostaje flagę "t"
Może ostatnio trochę za bardzo jestem podejrzliwy... xd  
Jeszcze raz przepraszam i życzę miłego dnia. ;)
.:Pozdrawiam:.

Opublikowano
1 minutę temu, WeXtoR napisał:

jak juz to wextor i nie mam admina tylko zakupilem vipa mozliwe ze @ happy. cos zle zrobil i tyle :P

Tak mogę potwierdzić dziś słowami ,,kurwa nadal nie mam tego vipa'' tak się wypowiedział więc prawdopodobnie go nie dostał.

Opublikowano
Przed chwilą, WaRninG !? :D napisał:

Tak mogę potwierdzić dziś słowami ,,kurwa nadal nie mam tego vipa'' tak się wypowiedział więc prawdopodobnie go nie dostał.

Nie mowie kur*a tylko kurfa albo kurła haha

Opublikowano

Boże

9 godzin temu, WaRninG !? :D napisał:

Ty sie czepiasz o wszytko i o każdego. Jesli ktoś gra lepiej niż ty to obrzucasz go błotem, albo odrazu zgłaszasz na forum. Jeśli jest osoba słabsza od cb to nie robisz nic jak łamie ona regulamin.  Tak samo było z pokaz to na lanie kozaku. Fakt przed zmiana regulaminu przyspieszał na spadochronie, ale teraz tego nie robi. Czasami gram na innym nicku i widzę co ludzie robię na serwerze i ani razu nie wiedziałem, aby dalej to robił. Naucz sie troche toleracji do ludzi .

Opublikowano
53 minuty temu, Durus napisał:

Boże

Ty sie czepiasz o wszytko i o każdego. Jesli ktoś gra lepiej niż ty to obrzucasz go błotem, albo odrazu zgłaszasz na forum. Jeśli jest osoba słabsza od cb to nie robisz nic jak łamie ona regulamin.  Tak samo było z pokaz to na lanie kozaku. Fakt przed zmiana regulaminu przyspieszał na spadochronie, ale teraz tego nie robi. Czasami gram na innym nicku i widzę co ludzie robię na serwerze i ani razu nie wiedziałem, aby dalej to robił. Naucz sie troche toleracji do ludzi .

Nie że się czepia,albo coś tylko potwierdziłem że prawdopodobnie go nie dostał...A i jak ktoś łamie regulamin np.nie robi cel map,czy coś w tym stylu to zgłaszam poprzez /wezwij admina,nie chce Mi się wszystkiego na forum zgłaszać,bo to zajmuję bardzo dużo czasu...

Napisałem tylko,że ,,kurfa nadal nie mam tego vipa tak się wypowiedział więc prawdopodobnie go nie dostał...To nie jest skarga tylko potwierdzenie,że prawdopodobnie go nie dostał..

• Właściciel
Opublikowano

Sprawa wyjaśniona więc zamykam żeby uniknąć dalszej dyskusji nie na temat.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.