Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick, na którym grasz :   Hindzia
- Link do Twojego GT (gametracker) :  LINK do GT
- Znajomość AMX (1/10) : 9
- Ile masz lat :  34
- Steam ID :  STEAM_0:0:56549074
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? :  Nie
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Niech stracę :)  Akceptuje.
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) :  Byłem Adminem tego serwera z aspiracjami na Opiekuna ( uznałem jednak, że Gosia idealnie pasuje, to zostałem jej pomocnikiem). Popsuł mi się laptop i nie mogłem grać. Siedzę w UK ( to nie Ukraina), na stałe od zeszłego roku, co też pokazuje ping. W CS-a zacząłem grać kilka miesięcy po tym jak wyszedł i miał 3 mapy. Staż jako Admin to jakieś 17 lat, CS - 19 lat. Gram dla zabawy i czasem potrafię jeszcze pokazać na co mnie stać.  

Zapomniałem wspomnieć, że pracuje od 10:30 do 19:30, często dłużej.  Na Polski czas 11:30 do 20:30, to też w dni powszednie z godzinkę dam radę wyciągnąć.

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

No niech pomysle...

Amx na plus

Składka też 

Wiek no nich będzie że ok :cry:

Dobra dajmy szansę się Panu wykazac, jestem na Tak :default_new_russian:

• Haha 1
Opublikowano

Jestem na Tak

GT można przymknąć oko

AMX chciałbym mieć tak opanowane jak Ty

Steam ok

Składka ok 

Wiek ok

Doświadczenie jako admin to twój ogromny plus fajnie jak byś dołączył do grona adminów.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

To i ja się wypowiem. Hindzia, to jedyny w swoim rodzaju Ukrainiec :D 
Człowiek, któremu można zaufać dosłownie we wszystkim - powierzeniu serwera czy nawet popisać/pogadać o sprawach prywatnych. 
Zawsze opanowany, przestrzega regulaminu jak mało kto, u Niego banowanie to ostateczność. Nie pomijam oczywiście okresu wakacyjnego,
gdzie bardzo nam pomógł. Z Hindzią dogada się każdy ze względu na jego charakter. Doświadczenie ma również spore, o stażu nawet nie wspomnę. 
Był już raz u nas w administracji - miałam z nim przyjemność współpracować i mogę śmiało stwierdzić, że jest to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Wielkie TAK. 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Raczej na TAK! ^^

+ amx

+/- GT

+ składka

+ wiek

• Lubię to! 1
Opublikowano

Bardzo się cieszę, że wracasz do gry :D. Bez Ciebię troche "lipa" na serwie była, byłeś pierwszą osobą, której usłuszałem głos oraz byłeś pierwszą osobą jaką poznałem na DD2. Do dzisiaj pamiętam jak ostrzegałeś jakiegoś gracza na gali hehe.

Pewnie większość Cię nie kojarzy, ale myślę, że weterani z DD2 znakomicie Cię kojarzą (np ja hehe)

Ja jestem jak najbardziej na TAK

+Charakter

+Kultura

+Spoko Ziomeczek

+Wiek

+GT wiem, że pracujesz, dlatego myślę, że godzinka dziennie jest jak najbardziej ok :D.

+++++++AMX

+Składka

+Steam (masz steam tak? XD)

+++++++++++Doświadczenie

+Opanowanie

Tak jak wspomniała @ Gosia ?! można Ci zaufać, więc masz moje TAK.

Powodzenia :D

Pozdrawiam Siro :P

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podaniezaakceptowane.png

Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. 

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.