Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Nick z serwera: Szelkoffa
Imię: Wiktoria
Steam ID: STEAM_0:1:96039589
Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):

Statystyki: http://stats.weakapps.pl/search.php?search=Szelkoffa

GT: https://cache.gametracker.com/player/Szelkoffa/147.135.199.68:27015/

Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Byłam przez pewien krótki okres współwłaścicielką pewnego serwera. Administratorką dwa razy z czego raz zdarzyło mi się administratować na KATUJEMY
Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 8/10 ponawiam odpowiedź z poprzedniego podania, bo jeśli chodzi o znajomość to jak nic się nie zmieniło przez rok to będzie dobrze, jeśli coś się pozmieniało to kwestia przeczytania, zapamiętania i obejdzie się bez problemu.
Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Przechodzę do najważniejszej części składania podania na Administratora. Mimo tego, że większość osób mnie tu zna to moim zadaniem oczywiście jest ponowne napisanie kilku zdań o sobie :default_smile:.

Mam na imię Wiktoria oraz mam prawie 18 lat. Od lat jestem zainteresowana informatyką wszystkimi rzeczami, które są do niej podobne oraz przeróżnymi grami. Z racji, że się tym interesuję to postanowiłam pójść do Technikum o kierunku "Technik Informatyk" tam spełniam swoją "zajawkę" i jak na razie jestem zadowolona. Jeśli chodzi o gry komputerowe, te na konsole, telefony czy inne "sprzęciki" nie są mi obce. Od x lat mała Wikunia trzymała pada bądź gdy komputery stały się bardziej popularne zaczęła klikać sobie w klawiaturkę. W Counter Strike GO gram od 3/4 lat jakoś nie mam bladego pojęcia ile minęło ponieważ mimo tego, że jestem młoda to tylko patrzę na kalendarz jak to szybko mija. Przechodząc do mojego charakteru to jestem osobą z ciężkim charakterem. Dla miłych osóbek jestem bardzo miła, przyjazna, zabawna, lubię sobie strasznie pośmieszkować lub podrażnić. Niestety jestem bardzo konfliktowa i gorzej z tymi, którzy próbują wejść mi na głowę. Lubię wchodzić sobie w tak zwane "dziury". Czasem potrzebuje takiej "dramki" na rozluźnienie ale spokojnie, nie dotyczy tego serwera ani z ludzi, którzy spędzają sobie miło na TeamSpeak'u bądź serwerze chyba, że ktoś serio jest irytującym człowiekiem to po prostu czasem człowiekowi puszczają nerwy. Jestem uczulona na ludzi fałszywych dlatego jak ktoś coś sobie robi za plecami to po prostu niech później się nie dziwi, że moja osoba skreśli tą osobę, która nie ma co robić ze swoim życiem tylko interesuje się czyimś. Bardzo lubię kiedy coś ładnie wygląda  jestem tzw. "wizualistką". Dotyczy to również nawet głupich skinów, czy głupich szczegółów w grze. Przechodząc do końca moich wypocinek uzasadnię dlaczego powinnam zostać administratorką serwera. Bardzo lubię pomagać ludziom, nawet w głupich rzeczach na serwerze typu ktoś potrzebuje dropa, potrzebuje informacji jak otworzyć skrzynkę albo ile kosztuje VIP. Nie zawsze jestem może bardzo "rozmowną" osobą ale lubię porozmawiać sobie z ludźmi od których promieniuje miła osobowość. Dogaduję się z ludźmi, jestem rozpoznawalna, siedzę w każdej wolnej chwili na serwerze i mam dobre doświadczenie w tym co chce robić. Dodatkowo mam dobry staż na mirage bo od 09.04.2018r. troszkę minęło i nie miałam zamiaru zmieniać serwera ponieważ zbyt bardzo jestem przywiązana z tym. :default_smile:

Mam nadzieję, że tym razem moje podanie zostanie POZYTYWNIE ROZPATRZONE.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Nie będę oszukiwała z czasem spędzanym na serwerze bo to różnie oczywiście bywa, raz ma się lepsze dni, raz gorsze. Doszła mi praca, sporo nauki lecz jestem w stanie i tak pogodzić to z grą na serwerze. Myślę że w dni robocze (pon-pt): Od 1 godziny nawet do 3 godzin jestem w stanie wyrobić. Weekendy to mniej więcej jakoś 2h/5h coś takiego. Oczywiście może być taki dzień co będę siedziała 10 godzin więc godziny to tylko liczba, lepsza jest efektywność :default_smile:
Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]
Akceptacja regulaminu admina/serwera: Oczywiście
Linki do poprzednich podań: 

Kontakt: Steam//Priv Forum
Konto Prime?: [ TAK / NIE ]

• Lubię to! 7
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Znacznie lepsza aktywność, niż przy wcześniejszym podaniu, to oczywiście na plus. Na plus również wiek, SM oraz doświadczenie.

Podanie składnie, przekonująco napisane, nie kopiuj-wklej poprzedniego (przynajmniej nie w całości). 

Wierzę, że dotrzymasz słowa z czasem gry na serwerze i zostaniesz z nami na jakiś czas.

Jestem na tak.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na TAK

+wiek,

+doświadczenie,

+podanie,

Ja nie widzę żadnych przeciw wskazań.Co do aktywności jest ona dużo lepsza niż w podaniu złożonym tydzień temu,dużo częściej widuję cię na serwerze co dla mnie jest ogromnym plusem :)

Co do pozostałych rzeczy.Miła,sympatyczna,widziałem że i pomaga osobom,które nie wiedzą czegoś na serwerze.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Aktywność na serwerze zadowalająca, z tego co zauważyłem jest opanowaną osobą (no chyba, że w pałacach dostanie główkę), daje dobry przykład graczom oraz im pomaga w razie pytań np... jak kupić ak. Do tego dochodzi również doświadczenie. 

Jedynym minusem jest to, że pewnie prędzej czy później dostanę od Wiki bana ale... 

Jestem na tak, pozdrafiam moich fanów R2.

Na pomarańczowo zaznaczyłem gdzie są argumenty żebym warna nie dostał :( 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ode mnie masz też TAK

+ wiek 

+ doświadczenie 

+ zachowanie 

+ sm 

Duży plus za podanie .:default_wink:

• Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

Jestem na tak:

+wiek

+miła

+ogarnięta

+doświadczenie

+SM

Podanie ładnie napisane.  Nie widzę żadnych minusów.  No może jeden mało się odzywasz kupo :cryingg: :serduszko:

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Na Tak

+wiek

+doświadczenie

+sm
+podanie napisane dobrze, i przekonująco

-nie dodawaj tyle tych kolorków, to nie jest jakaś pisanka,lub zeszyt z bazgrołami tylko podanie na admina, które jest rozpatrywane przez graczy na tej sieci, powinno się to czytać bardzo dobrze, a nie tylko dobrze, ze względu na znaczną ilość powstawianych kolorów, które tylko rozpraszają oko.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Na tak.
+wiek
+sm
+gt
+ogromny plus za podanie
+ogarnięta kobita

Nie widzę przeciwwskazań.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Kto dotrwał do końca czytania podania, łapka w górę!

A tak na poważnie to, następnym razem, nie musisz pisać aż takiej książki, chyba że się dogadamy i zrobimy osobno z twojego podania E-Book'a.

P.S Jak już tak ładnie piszesz, bo co jak co, podanie ładnie napisane, to popraw interpunkcję XD.

W końcu sobie wzięłaś moje słowa do serca i poprawiłaś aktywność na tym koncie.

Od ostatniego podania, zdążyłem cię poznać i nawiązać z tobą wspólny język.

Podepnę się pod tym co pisał @ Grabuśś Co jak co, ewidentnie za dużo kolorków, chciałaś dobrze, a troszkę przedobrzyłaś.

Kończąc moją wypowiedź.

Admin na okres próbny 7 dni ;)

Witamy w gronie i mam nadzieję że dogadasz się z resztą adminów.

Całuski od Karcok'a :buzi:

• Lubię to! 9
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podaniezaakceptowane.png

Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. 

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.