Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: DeadPooL
Imię: Patryk
Steam ID: STEAM_0:0:420224103
Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): 

STATS: http://stats.weakapps.pl/search.php?search=DeadPooL

GT: https://cache.gametracker.com/player/DeadPooL/147.135.199.68:27015/

Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO:  Range administratora miałem 3 razy, raz właśnie tutaj na Only Mirage w tamtym roku. Niestety musiałem odejść, ponieważ nie miałem czasu sprawy rodzinne szkoła itp. 

Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 5

Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam na imię Patryk, 18 lat kończę w październiku tego roku. Interesuje się informatyką i programowaniem, lubię sobie poimprezować ale też w spokoju pooglądać filmy czy seriale w domu. W cs gram od około 4 lat z jedną mała przerwą. Moim zdaniem powinienem dostać rangę administratora ze względu na to że znam dobrze komendy i wiem jak zachować się w rożnych sytuacjach. Umiem odróżnić dobrego gracza do odpalonego gościa. Mam w miarę duży staż jako admin. Bardzo szybko łapię kontakt z ludźmi bo lubię żartować, ale też wiem kiedy przestać. Składam podanie jeszcze raz gdyż po prostu wcześniej miałem za mało godzin na serwerze

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy,  w tygodniu około 3h dziennie, a w weekendy jeszcze dłużej.

Posiadasz mikrofon?: Tak

Linki do poprzednich podań: 

Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198800713934/ oraz przez prawie cały czas siedze na ts

Konto Prime?: Tak.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Minusem jest to, że ja Cie nie kojarzę z serwera, a przesiaduje na nim sporo dziennie. Plusem natomiast, że masz doświadczenie.

Neutral 

Opublikowano

Jestem na nie i powód jest jeden, nie znam Cię i podejrzewam, że nie tylko ja. 

Wiem, że grasz, ale się nie odzywasz, nie piszesz nic na czacie, nic nie zgłaszasz. 

GT jest słabe, w ciągu 7 dni jest tylko raz deklarowane około 180 minut. 

Wczoraj 18 minut, dzisiaj nic, no trochę śmieszna sprawa, mi byłoby głupio składać podanie mając taki czas i wykładając prosto na stół argument na "nie".

Aktywność w ciągu miesiąca to 12/30 dni (licząc słupki aktywności po kilkanaście minut nawet).

Czas ogólny na serwerze jako tako bajka, bo 22 godziny, ale jeżeli miałeś wcześniej admina i teraz znów się o niego starasz, to ten czas jest zwyczajnie słaby. (jeżeli zmieniłeś nick - zwracam honor).

Aktywność na forum też nie jest jakoś wybitnie ciekawa, ale to o nią już przymknijmo oko.

Na plus, że już skalę SM opisujesz na 5, a nie na 5.5. :D

Podanie też jest w miarę składnie i logicznie napisane, ale to nie rekompensuje GT, po prostu.

Doświadczenie jak doświadczenie, nie problem je nabyć, a czas i udzielanie się jakoś w życie serwera widać - jest to albo nie ma. W tym przypadku tego drugiego nie ma. 

Powtórzę się z poprzedniego podania, daj się poznać, pokaż jaki jesteś, bo ja, gdybyś dostał admina, nie zaufałbym Ci - bo Cię nie znam, co jest w miarę logiczne. :D

@ MisiekPL, jak oceniasz jego kulturę i zachowanie, skoro w ogóle się nie odzywa? :default_new_russian:

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Hmm.. Ponowne podanie, a ja dalej cię nie widuje na serwerze. 

+wiek, 

+podanie, 

-Gt, 

- mało udzielasz się na serwerze osobiście nie znam cię, a nawet nie znam twojego głosu, nie wiem jak się zachowujesz. 

Jestem neutral ale z dużym minusem. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem nastawiony NEUTRALNIE wobec twojego podania

Argumenty ZA:

+ Doświadczenie 

+ Mikro 

+ Kultura, zachowanie 

Argumenty PRZECIW:

- Mało się odzywasz

- Aktywność 

• Premium
Opublikowano

Jestem mimo wszystko na TAK.

+ Doświadczenie

+ Samo próbowanie zostania tym administratorem i pokazanie że ci zależy mimo twojego GT spowodowanego po prostu rzeczami na które nie masz wplywu

+ Wiek

Powodzenia. 

• Wow 1
Opublikowano
6 minut temu, Szelkoffa napisał:

Jestem mimo wszystko na TAK.

+ Doświadczenie

+ Samo próbowanie zostania tym administratorem i pokazanie że ci zależy mimo twojego GT spowodowanego po prostu rzeczami na które nie masz wplywu

+ Wiek

Powodzenia. 

Podpisuję się pod tym! :malpka:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Oj słabo to widze.. masz niby ten wiek i widac że checi tez ,ale to chyba niewystarczy. 

Totalnie Cie nie znam, nie jestem wstanie powiedzieć cokolwiek więcej na twój temat. Słaba aktywność, rzadko Cię widac i nwm czy wgl masz micro bo jakoś z niego na serwerze nie korzystasz.

Jestem na NIE.

• Legenda
Opublikowano

Przykro mi @ DeadPo0L

Na dzień dzisiejszy muszę ci odrzucić podanie.

Aktywność jest nadal na niskim poziomie, rozmawialiśmy ostatnio i wiem dlaczego, więc złożysz podanie jak uda ci się wykręcić lepszą aktywność.

Tylko żeby nie było akcji tego typu jak teraz, że nawet admini cię nie kojarzą.

Bardzo dobry z ciebie chłopak, u mnie masz furtkę otwartą ;)

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.