surrender the night. Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Witam ! Jak już pewnie zauważyliście w tytule napisane jest propozycja BF2. Tak ,bardzo chciałbym ,aby było BF2 ,dlaczego ? I - na serwerze są też słabi gracze ,którzy nie za bardzo ogarniają ,a mod BF2 pomógł by im w tym ,byłaby możliwość kupienia odznak czy też zdobywania ich samemu. II - zwiększyłaby się ilość graczy na serwerze ,wiadomo ,że BF2 lubi więcej graczy niż zwykły only DD2. III - Cheaterzy ,nawet jeśli na serwerze byliby cheaterzy ,to myślę ,że gracz z wieloma odznakami poradziłby sobie z nimi ,a oni siedzieliby tylko zmartwieni z myślą ,że po co się odpalać jak można normalnie grać i dalej uczyć się oraz zdobywać doświadczenie. IV - Wiadomo ,że serwer musi się z czegoś utrzymywać ,na zwykłym DD2 ,nie za wiele osób kupuje VIPY ,a na tym właśnie modzie ,o którym wspomniałem w I punkcie ,słabsi gracze kupowaliby odznaki :) I serwer wspinał by się po tabelach rankingowych serwerów. V - Mógłbym pomóc w tej kwestii ,nawet mógłbym zorganizować składkę na tego moda :) Dziękuję ,i proszę o rozpatrzenie tej propozycji ,myślę ,że dla mnie i dla wielu graczy bardzo na tym zależy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Przecież jest serwer BF2 więc nie rozumiem wgl. tej propozycji ;o Serwer stoi ciągle full więc graczy i tak by "nie przybyło". Link to comment Share on other sites More sharing options...
surrender the night. Posted January 4, 2015 Author Share Posted January 4, 2015 Chodzi mi o serwer only DD2 0/32 :) Dodać tam mod bf2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 4, 2015 Owner Share Posted January 4, 2015 DD2 do DD2 nie zrobimy z tego bf2 bo jest już bf2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 4, 2015 Owner Share Posted January 4, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja odrzucona Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts