Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Jem Majonez 

Nick admina banującego: Konsola - Karcok 

Data/Mapa: 27.12.2018 10:40 De_Mirage

SteamID: STEAM_0:0:159457259

Serwer (mod):  Only Mirage                          

Opis sytuacji: Zostałem zgłoszony przez osobę którą zabijałem parę razy potem od kilku osób z przeciwnego teamu usłyszałem ze zaczął płakać ze mam cheaty bo mam vac na koncie. Co do zgłoszenia ładnie się rozpisał i wiem że nie które akcje były dziwne bo sam oglądałem to demko ale także wiele z nich jest strasznie zlagowana na demku i to widać bardzo dobrze więc prosił bym o jeszcze jedno zbadanie demka czy aby na pewno były tam używane jakieś nielegalne wspomagacze. Bo moim zdaniem nie jestem jedyną osobą na serwerze która ma czasami akcje dziwne. A głównym powodem tamtej osoby było zauważenie że mam vac'a na koncie. A że w tamtym meczu grało mi się dobrze było też dużo infa ze story teamu. W dodatku nikt w tamtym meczu nie podejrzewał mnie o nic bo było dużo stałych graczy którzy wiedzą ze czasami jakiś lucky shoot wejdzie, tylko jeden "Detektyw" zobaczył vaca na moim koncie i od razu płacz ze cheatuje. Dla mnie demko w niektórych momentach jest zbyt zlagowane żeby osądzić czy to aby na pewno było "WH" a reakcje są raczej naturalne po tylu godzinach w tej grze. 

Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły. 

Link do bana: http://sb.weakapps.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:159457259&advType=steamid&Submit

Opublikowano

Nie trzeba patrzeć nawet na całe demko, żeby znaleźć masę podejrzanych akcji.Bardziej doświadczeni gracze po obejrzeniu chociaż połowę demka zobaczą i stwierdzą po sposobie poruszania się,movementu i zachowaniu, że jesteś totalnym botem na wh, który nie radzi sobie z ukryciem swoich wspomagaczy.

Rozpiska wzięta, i oceniona z poprzedniego działu związanego z tobą.

(+)6:05 - pewny siebie wychodzi rampę, biegnie za mną wcelowuje się w jungle, nie sprawdza pozycji na site, drewno, ct. 

(+)6:10 - biegnie z nejdem przez jungle, wywalone czy ktoś jest w oknie nawet nie sprawdza

(+)8:50 - zatrzymał się wcelował bo zauważył tt na rampie

(+)8:55 - cóż za zbyt szybka reakcja w pałacach

(+)20:35 - dobry flash

(+)21:35 - dobra reakcja, WH dopiero złapało, wcelował się automatycznie w pałace

(+)24:10 - celownik na gościu wychodzącym na rampe

(+)27:10 - oczywiście, całe apsy na kosie (chodzi o dywan już) wcelowany w jedynego gościa na b, nie sprawdził ŻADNEJ pozycji

(+)28:50 - każdy leci przez apsy z nejdem wyciągniętym i rzuca gościowi pod nogi, nie sprawdzając kuchenki

(+)29:00 - wcelowuje się w gościa przez smoke, leci za modelem, wybiega wcelowany

(+)30:40 - leci za modelem przez boxa, zero skilla

(+)34:20 - pewny, że wycofaliśmy z rampy DJ robi, nie patrzy na prawo, chociaż wcześniej rzucił nejda i widział obrażenia

(+)34:50 - :)

(+)35:10 - he he kosa wyciągnieta, gościu na walku idzie :p

(+)36:10 - widział, że gościu wcelowany z awp, poczekał jak zmieni na granat 

(+)38:20 - zauważył, że przeciwnik ucieka, próbuje wejść do okna, ale obstawiam, że na silverach by się gościu zatrzymał gdyby nie wspomaganie

(+/podejrzenie AIMLOCKA)38:50 xD

(+)39:25 - rzuca nade do kuchni, wywalone na pozycje nic nie sprawdza, wchodzi na b z kosą w ręku, nie sprawdza pozycji

(+)39:35 - poleciał od razu do kuchni, dobre wcelowanie, skąd wiedział, że model zaraz będzie wyskakiwał

(+)39:35 - fragi po poprzednim, wcelowany w prawo, pikuje gościa

(+)40:45 - pięknie wcelował się w model przez drewno

(+)43:25 - skill nie powala, wcelował się w typa skaczącego pod drewno, wywalone na ct jungle i schody (patrz akcja  46:30)

(+)44:40 - no tu kurwa wymiękam, z kosą przez całe b, nie patrząc na nic, leci sobie na spokojnie do kuchni

(+)45:10 - zabił przeciwnika przestał scopować, gdy zauważył przez scianę, że idzie przeciwnik wcelował się w okno    

(+)45:35 - dobra reakcja, zabili gościa pod oknem, ten 90 stopni przez smoke wyskakuje z celownikiem na gościu

(+)46:30 - teraz na schody się wcelował :) 

(+)46:40 - z kosą na bsa wbija pewny, że drewno/nicja co najlepsze CT czyste, wcelowuje się w model gościa na shortcie

(+)48:55 - kto normalny tak wychodzi na schody, bez wcelowania się z awp, dopiero jak widzi, model wychodzący to daje zooma

(+)49:10 - popis celownika na zoomie, latający po ścianach za modelami

(+)49:20 - gościu wchodzi po cichu na drewno, pod chodzi a ten już z 5s wcelowany w pozycje

(+)49:30 - pewny, że nikt nie wychyli z jungli, wie, że nikt nie jest wcelowany w pałace, pikuje  
(+)49:45 - dobry flash

(+) - podejrzane akcje

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Witam. Sam osobiście oglądałem demko opisanej powyżej sytuacji i stwierdzam,że zagrywki pana odwołującego się od bana są zdecydowanie naturalne. Osoba,która grywa więcej w Counter'a sama powinna porównać swoje zagrywki do tego demka.Uważam,że ban został nie słusznie dany,ponieważ akcje ukazane na demie są zlagowane.

Uważam,że na tym demku jest pokazane odrobine skilla,a nie wcale zagrań ze wspomagaczami.

Oddaje tutaj swoją opinię bo sam sprawdzałem demko. 

POZDRAWIAM

(-)

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

"Dla mnie demko w niektórych momentach jest zbyt zlagowane żeby osądzić czy to aby na pewno było "WH"" To już sam nie wiesz na czym grasz ?

@ Metnoselele Skilla ? @ Grabuśś Ci opisał właśnie tego skilla

Dla mnie jesteś do odstrzału, ale żeby nie było że jestem nie fair w jakiś sposób, ostatni głos oddam @ Nikt.serduszko.gif

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

Wypowiem się jako, że jestem UBT. 

Oglądałem demko i przypatrzyłem się, bo szczerze nie chciałem uwierzyć, że masz wspomagacze. W niektórych sytuacjach pomyślałbym, że to fart ale masz zbyt vacowych strzałów. Dla mnie jesteś ewidentnym haxem. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
21 minut temu, Metnoselele napisał:

@ Karcok Dla mnie zagrywki są zdecydowanie naturalne.

Oczywiście ostateczna decyzja należy do was. Ja daje tutaj swoją opinie :)

Hm, co jest naturalne: celowanie automatyczne w model, który schował się dwie sekundy temu, czy może granaty lecące prosto w model?

Już nie wspomnę o tym celowaniu się w gościa przez ścianę, bo jak to zobaczyłem to się zaśmiałem aż.

Cytat

Uważam,że na tym demku jest pokazane odrobine skilla,a nie wcale zagrań ze wspomagaczami.

Ja to bym powiedział, że mamy tu mieszankę haxa, farta i odrobiny skilla, na takie porównanie myślę, że każdy by się zgodził.

"Zdecydowanie naturalne" albo to zapieprzanie na "B" z kosą bez sprawdzania? Przecież to jest aż śmieszne.

@ Grabuśś sprawdził wszystkie punkty, ja sobie też pozwoliłem to zrobić z czystej ciekawości i naprawdę byłem zdziwiony. Nic tylko pogratulować @ memes2010 czujności.

Wypowiadam tu się jedynie z prostego względu, że jestem adminem na Mirage. I Ty też nim byłeś, a odwalanie takich akcji jako admin i jako w miarę normalny i porządny człowiek jest śmieszne. Presja oczekiwań, że admin nie może być gorszy od randomowego gracza Cię zjadła? Śmieszne. #withoutwarn

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

Tu się nie ma co zastanawiać,  temat zamykam,  ban zostaję.  Gracz ewidentne WH

• Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.